Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 21 juli 2018

Hjärtat går isär

Av bian - 21 juli 2018 21:59

För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min älskade Nova, jag kan inte skriva så mycket om det nu för jag vill inte gråta ikväll. Mitt allt, min bästa vän! Det är så himla svårt att förklara för de som inte vet hur det är med djur, ni som älskar dom som jag, ni vet. 


Jag mår bra nu, har haft min bror hemma nästan hela sommaren och vi andra

mår bra men Nova finns inte mer. Vädret har varit underbart :D Men nu behöver vi regn!


Det skär i hela hjärtat, nästan varje dag. Hon finns så överallt här, på ett sätt kvar men på

ett sätt borta. En nospuss till hade varit det bästa men det går inte.

Älskling, min bästa, mitt allt. 


Sista bilden, hon ser inte sjuk ut. Men det va hon. Hon va det vackraste och förståndigaste jag kommer har haft <3


 

 
ANNONS
 
Diana

Diana

21 juli 2018 22:13

Vi beklagar sorgen

http://quipuskennel.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

22 juli 2018 16:12

Ja det känns som det var huur länges sen sist som helst .. ;)<3

Beklagar sorgen, förstår dig! vart ju helt knäckt när våran lånekisse Ceasar gick bort förra sommaren. Grät i en vecka.

Man får försöka ta en dag i taget på nåt sätt och går inte det får man ta några timmar i taget :)

Kul att se dig här igen<3

Det var på tiden ;) *ler* ,)

Många kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

alexandra-87-

22 juli 2018 19:29

fin hund. ja vet hur de förlora sin hund. våran varit borta i 8 år. Saknar han som 17- Han blev 10 halft. inte lätt. Men ja bild in ramad på han på väggen. Men ja kämpar de går. men så kan bli ledsen i bland för han va toppen. Ej dum skällde bara till ringde på dörren. alldrig be o bryd ejs om nere med mera.

bian

28 juli 2018 11:54

Nej det är svårt att förlora nån man tycker om så mycket

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se