Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2017

Höstmys

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat runt 30 liter, varit så sjukt mycket svamp, helt underbart!


Kaminen är igång med, ny tvättmaskin fick det bli för två veckor sedan då den gamla slutade centrifugera, det var mindre skoj, men gick snabbt att ordna :D


Har ni plockat svamp? Vad gör ni helst på hösten?


        

 
ANNONS
 
Emm

Emm

12 oktober 2017 21:41

Åhh vad mycket svamp du fick ihop. ♡ Jag dricker gärna kaffe i soffan och myser med tända ljus och lite DS-spelande när det är höst. Kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Emm

Emm

16 oktober 2017 21:36

Svampplockning låter så mys! hoppas allt är bra med dig ♥️

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Ingen bild

Lena A

18 oktober 2017 19:46

Hoppas att allt är så bra det kan bli!
Kram!

bian

21 juli 2018 22:08

Lena!!! Saknar dig! Läser du min blogg än?

 
Annie

Annie

20 oktober 2017 09:32

Kul med svampplockning :)
Svamp är dock inget jag gillar, så plockar inte det själv.
Hur mår du nu?

Sv: Jag mår inte alls bra nu / Har varit riktigt dålig, börjat med antidepp och haft mycket biverkningar. Så det är rätt jobbigt just nu.

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se