Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 februari 2017

Shameless

Av bian - 18 februari 2017 16:15

Jag har fastnat i en helt ny serie nu, jag har sett reklamen på tv när den började men sedan har jag liksom glömt av den, så hittade jag några säsonger på Netflix och vill gärna rekommendera den till er för den är sjukt bra. Helt fantastiska skådespel av alla i serien (nästan alla i alla fall)


Handlar om Familjen Gallagher vars pappa är missbrukare och mamman har dragit så nu tar storasystern hade om alla sina syskon, sin pappa ibland, och hus o hem. MASSA drama men sjukt bra! Sällan ja fastnar för en serie som är annat än komedi men denna gick inte att motstå, någon som sett den?


 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

18 februari 2017 16:56

Den låter bra :)
Jag har inte sett den ;)
Har fullt upp med breaking bad just nu haha ;)

Sv: Jo jag är nog i nåt skov nu med mer värk men det är som det är.
Hur mår du?
Du jobbar väl inte för mycket gumman? :)
Bara mån om dig<3

Ahh börjar arb träna på tisdag ;)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

18 februari 2017 20:36

Verkar vara en bra serie, jag har inte sett den :)

http://nouw.com/nattis

 
Annie

Annie

19 februari 2017 09:57

Sv: Ah får se ;) har flera serier jag är sugen på haha ;)
Aha, det är ju olika vad man gillar i serier också-jag gillar spänning o drama ;)

Ah förstår dig, men glöm inte bort dig själv bara :)
Det är lätt att pusha för mycket .. fråga bara mig :)

Kramar o ta hand om dig<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

20 februari 2017 09:18

Hej!!!!

Blev så glad när jag hittade dig på instagram =) och fick se dina sötisar ^^

Är själv också mindre och mindre på bloggen. Precis som du så känns det som att jobbet tar all lust och must ur en.

All övrig tid går till hunden och återhämtning.

Du min mobror har faktiskt några säsonger av den serien, har dock inte själv sett den men den verkar ju helt galet rolig.

Har själv fastnat i en serie som heter scream queens ^^ finns trailer på min blogg ifall du vill se.

Jo en fråga till dig som använde treo innan, minns jag rätt att du fick magkatarr av det?

Upplevde du en slags tyngdkänsla/svullnad i övre delen av magen, alltså maggropen?

Har börjat minska på mitt intag sedan jag började uppleva dessa symptomen.

Har gett mig lite ångest att jag tryckt i mig så mycket treo dom senaste åren bara för att jag har ont.

Hoppas det är bra med dig och busungarna :) jag hoppas att detta året blir bättre för er =)

Många styrkekramar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

20 februari 2017 09:18

<3<3<3

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

21 februari 2017 19:50

Sjukt bra serie. Har bara sett den brittiska versionen. Är det den amerikanska som går på netflix, isf måste jag in och kika på momangen :)

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
N

N

21 februari 2017 20:51

Tack för tipset! Behöver något nytt att titta på!

http://nathalienyren.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se