Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 februari 2017

Shameless

Av bian - Lördag 18 feb 16:15

Jag har fastnat i en helt ny serie nu, jag har sett reklamen på tv när den började men sedan har jag liksom glömt av den, så hittade jag några säsonger på Netflix och vill gärna rekommendera den till er för den är sjukt bra. Helt fantastiska skådespel av alla i serien (nästan alla i alla fall)


Handlar om Familjen Gallagher vars pappa är missbrukare och mamman har dragit så nu tar storasystern hade om alla sina syskon, sin pappa ibland, och hus o hem. MASSA drama men sjukt bra! Sällan ja fastnar för en serie som är annat än komedi men denna gick inte att motstå, någon som sett den?


 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

Lördag 18 feb 16:56

Den låter bra :)
Jag har inte sett den ;)
Har fullt upp med breaking bad just nu haha ;)

Sv: Jo jag är nog i nåt skov nu med mer värk men det är som det är.
Hur mår du?
Du jobbar väl inte för mycket gumman? :)
Bara mån om dig<3

Ahh börjar arb träna på tisdag ;)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

Lördag 18 feb 20:36

Verkar vara en bra serie, jag har inte sett den :)

http://nouw.com/nattis

 
Annie

Annie

Söndag 19 feb 09:57

Sv: Ah får se ;) har flera serier jag är sugen på haha ;)
Aha, det är ju olika vad man gillar i serier också-jag gillar spänning o drama ;)

Ah förstår dig, men glöm inte bort dig själv bara :)
Det är lätt att pusha för mycket .. fråga bara mig :)

Kramar o ta hand om dig<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

Måndag 20 feb 09:18

Hej!!!!

Blev så glad när jag hittade dig på instagram =) och fick se dina sötisar ^^

Är själv också mindre och mindre på bloggen. Precis som du så känns det som att jobbet tar all lust och must ur en.

All övrig tid går till hunden och återhämtning.

Du min mobror har faktiskt några säsonger av den serien, har dock inte själv sett den men den verkar ju helt galet rolig.

Har själv fastnat i en serie som heter scream queens ^^ finns trailer på min blogg ifall du vill se.

Jo en fråga till dig som använde treo innan, minns jag rätt att du fick magkatarr av det?

Upplevde du en slags tyngdkänsla/svullnad i övre delen av magen, alltså maggropen?

Har börjat minska på mitt intag sedan jag började uppleva dessa symptomen.

Har gett mig lite ångest att jag tryckt i mig så mycket treo dom senaste åren bara för att jag har ont.

Hoppas det är bra med dig och busungarna :) jag hoppas att detta året blir bättre för er =)

Många styrkekramar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

Måndag 20 feb 09:18

<3<3<3

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

Tisdag 21 feb 19:50

Sjukt bra serie. Har bara sett den brittiska versionen. Är det den amerikanska som går på netflix, isf måste jag in och kika på momangen :)

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
N

N

Tisdag 21 feb 20:51

Tack för tipset! Behöver något nytt att titta på!

http://nathalienyren.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - Lördag 20 maj 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Av bian - Lördag 20 maj 22:56

Jag hade sån lust att börja blogga men sen så hände något, det är egentligen en lång historia men har mycket med att göra om förra året. Mycket som är ouppklarat med försäkringar osv. Jag orkar liksom inte, kraften går ur en. Varför kan inte allt bar...

Av bian - Söndag 16 april 15:51


Var håller värmen hus? Även om solen varit här från o till över påsk så har det ändå varit kallt, växterna i växthuset protesterar mot detta rejält. Idag har tomatplantorna fryst och hängde ner helt :( Men helt underbart är det att ha börjat greja i ...

Av bian - Tisdag 4 april 23:59

Gud vad jag har saknat er!!! Har tänkt på er massor men bara inte haft ork eller lust! Hänt så mycket nytt och tänker varje gång jag tar en bild att detta ska jag lägga upp på bloggen men sen blir det inte av. Har ni upplevt nofantasitowrightonblogge...

Av bian - Lördag 18 feb 16:03

Började jobba tidigt imorse, sedan hem för jobb pass nr två på bingon tills 22.10 ikväll. Ögonen går i kors redan men ska försöka låta bli att somna på tangetbordet! :D Om det går :P Fy fasen vilka halka och dimma vi haft i två dagar, skulle bara ha ...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 30 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se