Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 februari 2017

Shameless

Av bian - 18 februari 2017 16:15

Jag har fastnat i en helt ny serie nu, jag har sett reklamen på tv när den började men sedan har jag liksom glömt av den, så hittade jag några säsonger på Netflix och vill gärna rekommendera den till er för den är sjukt bra. Helt fantastiska skådespel av alla i serien (nästan alla i alla fall)


Handlar om Familjen Gallagher vars pappa är missbrukare och mamman har dragit så nu tar storasystern hade om alla sina syskon, sin pappa ibland, och hus o hem. MASSA drama men sjukt bra! Sällan ja fastnar för en serie som är annat än komedi men denna gick inte att motstå, någon som sett den?


 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

18 februari 2017 16:56

Den låter bra :)
Jag har inte sett den ;)
Har fullt upp med breaking bad just nu haha ;)

Sv: Jo jag är nog i nåt skov nu med mer värk men det är som det är.
Hur mår du?
Du jobbar väl inte för mycket gumman? :)
Bara mån om dig<3

Ahh börjar arb träna på tisdag ;)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

18 februari 2017 20:36

Verkar vara en bra serie, jag har inte sett den :)

http://nouw.com/nattis

 
Annie

Annie

19 februari 2017 09:57

Sv: Ah får se ;) har flera serier jag är sugen på haha ;)
Aha, det är ju olika vad man gillar i serier också-jag gillar spänning o drama ;)

Ah förstår dig, men glöm inte bort dig själv bara :)
Det är lätt att pusha för mycket .. fråga bara mig :)

Kramar o ta hand om dig<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

20 februari 2017 09:18

Hej!!!!

Blev så glad när jag hittade dig på instagram =) och fick se dina sötisar ^^

Är själv också mindre och mindre på bloggen. Precis som du så känns det som att jobbet tar all lust och must ur en.

All övrig tid går till hunden och återhämtning.

Du min mobror har faktiskt några säsonger av den serien, har dock inte själv sett den men den verkar ju helt galet rolig.

Har själv fastnat i en serie som heter scream queens ^^ finns trailer på min blogg ifall du vill se.

Jo en fråga till dig som använde treo innan, minns jag rätt att du fick magkatarr av det?

Upplevde du en slags tyngdkänsla/svullnad i övre delen av magen, alltså maggropen?

Har börjat minska på mitt intag sedan jag började uppleva dessa symptomen.

Har gett mig lite ångest att jag tryckt i mig så mycket treo dom senaste åren bara för att jag har ont.

Hoppas det är bra med dig och busungarna :) jag hoppas att detta året blir bättre för er =)

Många styrkekramar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

20 februari 2017 09:18

<3<3<3

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

21 februari 2017 19:50

Sjukt bra serie. Har bara sett den brittiska versionen. Är det den amerikanska som går på netflix, isf måste jag in och kika på momangen :)

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
N

N

21 februari 2017 20:51

Tack för tipset! Behöver något nytt att titta på!

http://nathalienyren.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se