Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 8 februari 2017

Kära Bloggisar

Av bian - 8 februari 2017 20:44

Vilken super dålig bloggare jag är :) Flera av er som påmint mig på FB osv men ändå så glömmer jag, ingen inspiration eller så är jag helt slut efter jobbet! Saknar ju er och bloggen men vill ju ha nåt kul att skriva när jag väl är här :)


Förresten så har ju Parneviks börjat igen och jag har fått en helt ny favorit serie, dock är de fyra första säsongerna bäst, som jag sett fem ggr i rad nu :P NEW GIRL! Och mina andra favvis är Mandelmansgård men det kanske är ganska lätt tippat, med tanke på att jag har hus på landet och älskar att odla osv :)


Så mina favvisar på tvn just nu:

1. Mandelmans gård

2. Parneviks

(Bubblan: Gamla säsongerna av New Girl, ÄLSKAR dom)


Någon av dessa ni gillar? :D

 
ANNONS
 
Anita

Anita

9 februari 2017 08:37

Och så har Paradise Hotel även börjat nu, såå patetiskt och roligt på samma gång ;) ;)

Svar; Joo det går så bra med ponnyn min, han busar som vanligt... haha :D

http://siliiins.blogg.se

 
natalia

natalia

9 februari 2017 10:22

Man hinner ju inte alltid att uppdatera bloggen så jag förstår till fullo! :) Kramis <3

http://nouw.com/nattis

 
Emm

Emm

9 februari 2017 21:29

Jag har ju ingen teve men följer serier på Netflix och HBO. :) är just nu väldigt glad över att Girls sjätte säsong börjar på söndag. Kram på dig!

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Annie

Annie

11 februari 2017 12:42

Sv: Börjar den 21:a skrev nog det i inlägget ;)
Ska vara på ett Katthem! ;)

Men gumman .. du måste vara rädd om dig!<3
Jag förstår dig gumman men tänk också på hälsan-det är inte värt att kanske gå in i väggen .. jag gjorde ju det :(

Va rädd om dig<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

11 februari 2017 13:01

Vilka mellanrum på nouw tänker du på? Nuu är jag också lite korkad hahaha ;)

http://nouw.com/nattis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se