Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 8 februari 2017

Kära Bloggisar

Av bian - Onsdag 8 feb 20:44

Vilken super dålig bloggare jag är :) Flera av er som påmint mig på FB osv men ändå så glömmer jag, ingen inspiration eller så är jag helt slut efter jobbet! Saknar ju er och bloggen men vill ju ha nåt kul att skriva när jag väl är här :)


Förresten så har ju Parneviks börjat igen och jag har fått en helt ny favorit serie, dock är de fyra första säsongerna bäst, som jag sett fem ggr i rad nu :P NEW GIRL! Och mina andra favvis är Mandelmansgård men det kanske är ganska lätt tippat, med tanke på att jag har hus på landet och älskar att odla osv :)


Så mina favvisar på tvn just nu:

1. Mandelmans gård

2. Parneviks

(Bubblan: Gamla säsongerna av New Girl, ÄLSKAR dom)


Någon av dessa ni gillar? :D

 
ANNONS
 
Anita

Anita

Torsdag 9 feb 08:37

Och så har Paradise Hotel även börjat nu, såå patetiskt och roligt på samma gång ;) ;)

Svar; Joo det går så bra med ponnyn min, han busar som vanligt... haha :D

http://siliiins.blogg.se

 
natalia

natalia

Torsdag 9 feb 10:22

Man hinner ju inte alltid att uppdatera bloggen så jag förstår till fullo! :) Kramis <3

http://nouw.com/nattis

 
Emm

Emm

Torsdag 9 feb 21:29

Jag har ju ingen teve men följer serier på Netflix och HBO. :) är just nu väldigt glad över att Girls sjätte säsong börjar på söndag. Kram på dig!

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Annie

Annie

Lördag 11 feb 12:42

Sv: Börjar den 21:a skrev nog det i inlägget ;)
Ska vara på ett Katthem! ;)

Men gumman .. du måste vara rädd om dig!<3
Jag förstår dig gumman men tänk också på hälsan-det är inte värt att kanske gå in i väggen .. jag gjorde ju det :(

Va rädd om dig<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

Lördag 11 feb 13:01

Vilka mellanrum på nouw tänker du på? Nuu är jag också lite korkad hahaha ;)

http://nouw.com/nattis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - Måndag 7 aug 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - Lördag 22 juli 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - Lördag 20 maj 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Av bian - Lördag 20 maj 22:56

Jag hade sån lust att börja blogga men sen så hände något, det är egentligen en lång historia men har mycket med att göra om förra året. Mycket som är ouppklarat med försäkringar osv. Jag orkar liksom inte, kraften går ur en. Varför kan inte allt bar...

Av bian - Söndag 16 april 15:51


Var håller värmen hus? Även om solen varit här från o till över påsk så har det ändå varit kallt, växterna i växthuset protesterar mot detta rejält. Idag har tomatplantorna fryst och hängde ner helt :( Men helt underbart är det att ha börjat greja i ...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 30 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se