Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 22 januari 2017

Livet händer - Minnet sviktar

Av bian - 22 januari 2017 01:01

Jag börjar gilla mig själv med natt bloggningarna från paddan, fick av mami i julklapp :) Sitter en el vid datorn med företaget men då är jag så inne i det att jag glömmer blogg och så stänger jag av datorn och sedan kommer jag på att jag glömt! Minnet är som en fiskmås fast 150 ggr värre!! 


Så till kvällens fråga, VAR eller VAD glömmer ni mest? Affären, måsten, födelsedagar, telefonnummer?


Ni vet, när jkag växte upp (Jag är juu typ 100 år) dåååå fick man ha numren i huvudet, hemnummer. De flesta

kommer jag faktiskt ihåg ännu! Trots att jag knappt kommer ihåg mitt egna personnummer!


Så vad är ditt "minnesproblem"?


Denna låten är Veckans bästa tips, har ni hört den?


 
ANNONS
 
Anita

Anita

22 januari 2017 09:14

Måste nog säga att jag är usel på födelsedagar.... haha!
Älskar den där låten, lyssnar på den så jag snart lär tröttna på den... ;-)

http://siliiins.blogg.se

 
Annie

Annie

22 januari 2017 12:54

Hej gumman<3

Haha jag är också lite glömsk av mig, eller förvirrad då och då .. ;)
Jag kör mycket med post-it lappar haha ;:) många såna för mig.
Måsten och så kommer jag nog oftast ihåg men födelsedagar o sånt kan nog vara sämre .. ;)

Sv: Tack så mycket! :)
Jag tror nog själv också att det kan vara lite så, men tror nog mycket (mest) på träningen-för vet sen innan att jag går upp då ;)
Oavsett så är det kul att jag gått upp, men vill gärna gå upp lite till haha :)har nog faktiskt gått upp mest i muskler och det är ju kul ;)

Hur mår du nu vännen?

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
N

N

22 januari 2017 14:39

Jag glömmer alltid att bort att gå till affären och när jag väl är där får jag inte med mig allt jag måste ha ändå!! Haha

http://nathalienyren.se

 
natalia

natalia

22 januari 2017 17:50

Jag har nog världens sämsta minnen men skriver alltid upp ALLT! ;) Så att jag inte glömmer saker ;)

http://nouw.com/nattis

 
Emm

Emm

22 januari 2017 18:38

Glömmer ofta namn på personer :P Inte så kul och det kan leda till rätt pinsamma situationer tyvärr.

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se