Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 22 januari 2017

Livet händer - Minnet sviktar

Av bian - 22 januari 2017 01:01

Jag börjar gilla mig själv med natt bloggningarna från paddan, fick av mami i julklapp :) Sitter en el vid datorn med företaget men då är jag så inne i det att jag glömmer blogg och så stänger jag av datorn och sedan kommer jag på att jag glömt! Minnet är som en fiskmås fast 150 ggr värre!! 


Så till kvällens fråga, VAR eller VAD glömmer ni mest? Affären, måsten, födelsedagar, telefonnummer?


Ni vet, när jkag växte upp (Jag är juu typ 100 år) dåååå fick man ha numren i huvudet, hemnummer. De flesta

kommer jag faktiskt ihåg ännu! Trots att jag knappt kommer ihåg mitt egna personnummer!


Så vad är ditt "minnesproblem"?


Denna låten är Veckans bästa tips, har ni hört den?


 
ANNONS
 
Anita

Anita

22 januari 2017 09:14

Måste nog säga att jag är usel på födelsedagar.... haha!
Älskar den där låten, lyssnar på den så jag snart lär tröttna på den... ;-)

http://siliiins.blogg.se

 
Annie

Annie

22 januari 2017 12:54

Hej gumman<3

Haha jag är också lite glömsk av mig, eller förvirrad då och då .. ;)
Jag kör mycket med post-it lappar haha ;:) många såna för mig.
Måsten och så kommer jag nog oftast ihåg men födelsedagar o sånt kan nog vara sämre .. ;)

Sv: Tack så mycket! :)
Jag tror nog själv också att det kan vara lite så, men tror nog mycket (mest) på träningen-för vet sen innan att jag går upp då ;)
Oavsett så är det kul att jag gått upp, men vill gärna gå upp lite till haha :)har nog faktiskt gått upp mest i muskler och det är ju kul ;)

Hur mår du nu vännen?

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
N

N

22 januari 2017 14:39

Jag glömmer alltid att bort att gå till affären och när jag väl är där får jag inte med mig allt jag måste ha ändå!! Haha

http://nathalienyren.se

 
natalia

natalia

22 januari 2017 17:50

Jag har nog världens sämsta minnen men skriver alltid upp ALLT! ;) Så att jag inte glömmer saker ;)

http://nouw.com/nattis

 
Emm

Emm

22 januari 2017 18:38

Glömmer ofta namn på personer :P Inte så kul och det kan leda till rätt pinsamma situationer tyvärr.

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se