Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 15 januari 2017

Work work work

Av bian - 15 januari 2017 15:21

Denna helgen har jag jobbat hela helgen men känns ganska okej men tyvärr har jag jobb typ alla helger framöver i en månad men man får tänka att man tjänar bättre :) Har ni gjort något kul i helgen?


Jag försöker lista ut vad jag ska äta idag, funderar på Hamburgare :) Har testat Hälsans Köks Veganska och totalt fastnat för dom! Har ni provat? Annars tycker jag ni ska det, väldigt lika vanliga burgare, dom är dessutom grillade så man får den där grillsmaken. Helt perfekt! Dock tycker jag att det är svårt med bröd, tycker dom flesta är ganska torra... Man behöver ju såklart inte ha bröd till men det var änna en sån burgare jag var sugen på :D


 
ANNONS
 
N

N

15 januari 2017 20:16

Har också jobbat hela helgen!! Vill ha ledigt nu men nej, ugghh

http://nathalienyren.se

 
natalia

natalia

15 januari 2017 20:50

Har varit iväg o jobbat idag :)

Sv: Tycker din webshop ser jättefin ut, enklet att hitta :)

http://nouw.com/nattis

 
Emm

Emm

15 januari 2017 21:55

Har haft tackkväll i helgen! Det var gott! <3 hoppas du får en fin vecka. Kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
it_is/Anette

it_is/Anette

16 januari 2017 16:25

Hejsan

Jag fick första paketet o ja jag fick mail, men jag vet inte om det är det du pratar om.. det var ett tag sedan *Ler*

Jätte nöjd med lacken - delade med syrran o hon är också nöjd

Ha en fin kväll

http://itismadeby.bloggplatsen.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

16 januari 2017 21:37

Åhh, vilken bra id, tack så jättemycket!

Ska fundera lite på det, men tror att jag kommer göra så :)) .
Är inte lika motiverad till att skriva sedan jag slutade blogga.

Ok vad skoj, lägger till dig :D
Kramisar!

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
Anita

Anita

17 januari 2017 16:47

Oj, tufft att jobba alla helger en hel månad....!! Men som du säger, man får tänka på pengarna ;)

http://siliiins.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se