Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 21 december 2016

Gud vilken bloggpaus

Av bian - 21 december 2016 00:18

Fasen så jädra dumt, vilken bloggpaus! Jag gillar inte alls dessa pauser för vet att jag har 7 miljoner saker att berätta för er! 


1. Jag har nya tänder sedan 14 dec, jag försöker vänja mig! Såklart är dom inte bra, dom tar i när jag stänger munnen. Men men folk lever i krig, jag LÄR överleva mina tänder!


2. Jag jobbar ju mer i hemtjänsten och ju mer jag jobbar, ni som känner vet att jag gör allt jag kan å lite till för de gamla! MEN när jag ser alla anhöriga som bara ska klaga, aldrig är nöjda osv. Då blir jag så sjukt förbannad! Sluta bry er om såna små saker som damm på en hylla när vi gör så gott vi kan, i alla fall de flesta av oss. Latmaskar kommer ju alltid finnas i alla yrken!


3. Jag längtar efter ett nytt år!!! Gör ni?? Jag har saknat bloggen massor, men ändå så står hjärna helt still. Tror jag har för mycket att skriva så vet inte vad jag ska skriva till slut. KAOS i hjärnan borde man kalla det. Lider ni med av detta ibland? I-lands problem.... Jag tycker så jävla synd om alla som är på flykt från krig, alla som inte får vara trygga hemma, alla som lever så utanför vår levnadsstandard :(


Kanske är något att tänka på över jul?

Vad fan betyder julklappar när barn dör i krig...


När djur lider varje dag ex för att vi ska lägga julskinkan på bordet...

Barn svälter ihjäl men vi firar upp hundratals miljoner över jul på bara några timmar...


Vet ni hur många miljoner kött som slängs varje år? Varje bit kött är ett liv!

Vet ni hur många barn som svälter varje år, kanske dags att tänka på det med all mat du slänger!

Bakom varje barn som dör, finns en människa som gett liv, bakom varje djur finns en djurmamma,

även om ni inte tror det så har alla känslor precis som vi. Besök ett slakteri så får ni se,

eller besök ett land som har barn som dör varje dag!

Jätte många äldre i vårt land sitter ensam de flesta dagar om året, även de som till och med har släkt

Sluta ta varandra för givet, en dag så finns dom inte där längre

Du kommer ångra dig, tro mig, jag har varit där.


Varje gång en förälder förlorar ett barn så kommer miljontals tårar, varje gång vi offrar ett

liv i onödan så sliter vi på jorden. Det är bara vi som kan göra den bättre, men det är bara vi som gör den sämre.


Dags att göra lite nytta av alla tårar och allt slit och jobb,

2017 måste bli det året. För annars är allt du kan se idag genom ditt fönster, snart borta!


Vi i Sverige vi har det så jäkla bra, och det är något att tänka på över jul, jag kan dra upp 7 miljoner till anledningar som sagt, att bara njuta! Fasen vad bra vi har det!


En tanke, eller flera tankar kanske man ska sammafatta det med...

 
ANNONS
 
natalia

natalia

21 december 2016 13:40

Kul att se dig tillbaka :)

Så sant i det du skriver, vilket tankeställare!

http://nouw.com/nattis

 
Annie

Annie

21 december 2016 15:56

Jätte bra skrivet vännen-som alltid! du har så kloka och bra tankesätt<3
Håller med dig :)

En sak jag tänker mycket på nu också är alkohol över julen och de barn som lever med förälder som har alkoholproblem. Tycker fler borde hoppa alkoholen över jul!
Barn ska inte behöva uppleva det<3

Sv: Jättekul att du tittade in!
Har verkligen saknat dig här .. vart har du varit? ;)
Nä men allvarligt jag vet ju att du har så mycket<3

Jag mår ändå´hyfsat-visst det onda är där .. men känns som det vänt lite till det lite bättre vad gäller det psykiska :)skönt :)
Mer harmonisk ändå-livet fortsätter :)

Massa kramar!!!

Ps titta snart in igen ;)<3 ds.

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

21 december 2016 19:18

Välkommen tillbaks :D ♥ kram

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

21 december 2016 19:27

Åå heej vännen :) hann kommentera hos dig innan jag såg att du skrivit hehe. Har kollat din blogg varje vecka och undrat varför du inte skriver där mer :) .

Tack, jag har tänkt massor på dig med :D .
Jag mår också ganska ok tack. Bra kan man säga :) . Naw, ja, det är bra att vara positiv, försöker med vara det.

Jobbet går bra tack, har ju bara anställning till sista februari så får se på mötet i mitten av februari om det blir förlängt men det hoppas jag verkligen. Hur går det för dig? :)

Ja, där är massa nya saker på boy fronten haha. Min exman har hört av sig så jag hoppas ju med hela hjärtat och själen att det kan bli vi igen.
Annars har jag en chef som vill träffas, och än han som jag skrivit mycket om innan, M.. Varit ihop med exkillen ett jättelitet tag men gjorde slut.

Själv?? :D

Tusen kramisar tillbaks :)

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

21 december 2016 19:31

PS. Min mamma har skaffat en liten vovve, så är mycket med den, såå mysigt!! :))

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
blondina

blondina

21 december 2016 23:36

Klart jag kommer ihåg dig gumman :) Ja jag har äntligen flyttat, känner mig så hemma just nu :D Hur mår du då? Kramar

http://finest.se/blondina

 
Anita

Anita

22 december 2016 08:09

Kul att du är tillbaka!! :)

Så viktigt även det du skrev där... Mycket man inte tänker på mitt i julstressen! kram

http://siliiins.blogg.se

 
it_is/Anette

it_is/Anette

22 december 2016 14:26

Välkommen tillbaka :)

http://itismadeby.bloggplatsen.se

 
Hemmamammafru

Hemmamammafru

22 december 2016 22:38

Hoppas att ni kan hjälp oss. Vi som är föräldrar till våra barn på denna jord. Framföra budskapet! Hjälp oss att sprida ut det viktigast budskapet för denna fina jul högtid!!! Det är väldig viktigt!!!
OBS! Dela vidare budskapet till alla medmänniskor (Kampanj)!!!
Det har varit ganska mycket tjat om att vi ska ha en vit jul. En vit jul som inte menas snö utan alkoholfri jul. Å det tycker jag självklart är bra. Men det är inte heller något som jag upplever som ett problem i min familj. Vi nöjer oss lika väl med julmust som något annat. Även om jag gärna dricker lite vin eller en snaps till sillen. Shit jag tycker jag framstår som en alkoholist hur jag än formulerar mig. Men alla som känner mig vet att så inte är fallet.
Något som jag upplever som ett större problem är mobiltelefonen. Den däremot tycker jag är en grej som INTE hör hemma på julafton!!!! Julafton ska firas med närvaro!!! Därför kommer jag att checka ut från cybervärlden kl 15.00 när Kalle Anka börjar och låta min mobil sova fram tills att julafton är över!!!
Jag ska fira julen med mina nära och kära!!!
Vem är med mig på detta???

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

 
Hemmamammafru

Hemmamammafru

23 december 2016 05:50

Till önska er alla en jul fröjd jul! Tänk på barnen i första hand. Håll nyktra och låt mobilen vara över jul helen. Så gör ni barnen en stor bamse tjänst åt barnen. Barnen vill ju detta. att har en rolig och lung julhelg tillsammans med oss föräldrar. Det är den bästa julklappen som dom kan får av oss medmänniskor. Tänk en extra gång innan ni gör något förhastad! Det är lätt hänt! Det vet jag! Men men men SKÄRP ER!!! Innan det är försent! Ska har ett vakande öga på familjerna. På nattvadring! Tänk på att vi är skyldig att anmäla om någon fara illa! TÄNK TILL EN EXTRA GÅNG!!!!!!!!! All väl mening!!!

Önska en God Jul!
Vi har ett vakande öga på familjerna över jul helgen nu! Med vänlig hälsning. Nattpatrulen.

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

 
Hemmamammafru

Hemmamammafru

24 december 2016 00:43

Ho Ho Ho
Hoppas allt är väl med dig/er!
Julefriden börjar sakta infinna sig!
Så mysig julkänsla överallt här med julsånger och julbelysning, så mysigt! Så nu ser jag verkligen fram emot julen!
Jag önskar att ni har det och får det fridfullt under julen!
Ska ni i väg eller vara hemma?

På återseende mina fina och ha en fin dag i morgon !
Jag önskar dig en riktigt god natt så ses vi igen !

Bäst att sova några välbehövliga timmar
G.o.d.n.a.t.t.k.r.a.m.a.r kära ni !

All Kärlek och all väl mening! ❤️

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

 
Hemmamammafru

Hemmamammafru

26 december 2016 06:38

Nån vaken och pratsam person här lr dött som vanligtr här lr?!
Jag gillar att prata med alla folk oavsett ålder och kön!!!
Jag har psykiska problem så jag är hemma alltid med mina djur och tar en dag taget!!!
JAG BRUKAR VARA INNE PÅ NOUW I BLAND DÄR JAG HAR MIN BLOGG!!!
KOM IN OCH KOMENTERA OCH SKRIVA MED MIG DÅ BLIR JAG GLAD!!!

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

 
Dalmar

Dalmar

26 december 2016 22:06

Jag håller med dig allt! Vi lever i en hemsk välde skulle jag säga.
Jag har slutat att blogga och idag tänkte jag besöka din blogg efter långt tid om det finns nåt liv i den :) åh När jag sett ett ny inlägg gjorde jag ett stort leende. :☺
hälsningar/Dalmar

http://dalmar.bloggplatsen.se

bian

14 januari 2017 17:17

Aha okej Dalmar :) Synd man inte kommer in på din blogg igen, någon speciell anledning?

 
Emm

Emm

28 december 2016 16:18

Vilket viktigt och energiskt inlägg! Glad att du är tillbaka också. har saknat att läsa din blogg :) Kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Hemmamammafru

Hemmamammafru

28 december 2016 22:32

God fortsättning!

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

4 januari 2017 18:47

Tycker inte heller om när det blir en bloggpaus! Saknar bloggen så himla mycket när det väl sker! :(

Sen håller jag med dig! Julklappar betyder egentligen inte ett skit, hatar all hets som julklappar ger dessutom! :/

Kram!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
N

N

11 januari 2017 22:06

man behöver lite paus ibalnd :)

http://nathalienyren.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se