Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2016

Höst!

Av bian - 29 augusti 2016 18:20

Jag vill helst inte nämna det men i två dagar har det blåst storm o regnat så det känns väldigt höstigt! Jag hoppas på fint väder nu tis o ons när jag är ledig så ja kan få målat lite! Känns som ute sakerna måste bli klara snart... Men måste ju tyvärr vara väder för det :(


Jag har jobbat jätte mycket nu så kroppen är egentligen helt SLUT men vad ska man göra, vissa saker måste ju bli av. Funderar på att testa lite yoga imorn, dock inte tunga saker för armarna men för ryggen osv. Är så otränad just nu så det är skrämmande! Fast kanske inte konstigt efter det året jag haft, man får ta nya tag och inte försöka fundera så mycket på det :)


Kära bloggisar, hur mår ni? Har något roligt hänt er det sista?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se