Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2016

REA REA REA!!

Av bian - 13 augusti 2016 19:59

Vill påminna er som inte kollat in min butik på Tradera att jag   har en massa SOMMARREA nu men saker som ska bort jag göra plats för nya saker! Rea och prissönkta varor nästan överallt, även om vi redan är tillräckligt billiga ;)KIKA KIKA KIKA KLICKA KLICKA KLICKA

 

Måste nog ha en ny tävlingen snart med :D

 

 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

13 augusti 2016 22:15

Det låter kul, ska kolla in din sida vännen :)

Sv: Jo det är sådär. Mådde så dåligt första halvan av dan, lessen igen .. lite bättre på kvällen nu iaf. Morgnarna och förmiddagarna brukar va sämst för mig.

Kramar<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

14 augusti 2016 09:14

Jag ska kika in :D

http://nouw.com/nattis

 
Elin

Elin

14 augusti 2016 12:19

Åh va kul! Ska kika in :)

http://www.nouw.com/elinsfoto

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

14 augusti 2016 23:28

Ska spana in det :)

http://fluring.blogg.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

15 augusti 2016 00:25

SV:
TAAAAACK SÅ JÄTTEMYCKET kära du!!!!! :D :D :D :D
Jaså, du gjorde det =))
Hahahaha, KRAMP xD släpp du tummarna nu ;D
Tackar!! ♥

Det konstigaste är att jag blir inte åksjuk i bil (om jag sitter i framsätet), tåg, båt och flyg, bara i buss.. Postafen brukade hjälpa mig mot det, men vet inte om jag får ta det nu när jag tar en massa andra mediciner.. Får ju t ex inte ta vanlig Ipren heller :/ ..

Kramisar och tack så jättemycket!! :)) :D :D :D :D

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

15 augusti 2016 13:33

En ny tävling hade varit SÅÅÅÅ KUL! :D <3
Sv; Tack tack! Jag med! :)

Är ca 19 mil hemifrån! Både och faktiskt, blir häftigt att få testa att bo själv men samtidigt lär det vara så ensamt dem första veckorna.. :O

Kramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se