Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2016

Utelampa på plats!

Av bian - 13 augusti 2016 17:53

Äntligen har jag fått upp lampan på nytt ställe och med ny fräsch sladd, har fasen hållt på i 5 timmar sammanlagt om inte mer. Jag åkte med gamla kabeln till el butiken här, sa jag vill ha samma. Kommer hem och börjar med allt, då är sladdjävel bredare så jag får göra om hål och ta andra vägar för att allt ska bli rätt. Sedan råkar jag sätta lampan på en bräda som är lite utbucklad så innan jag fick upp skiten. Men inget ljus kom när det var klart då är det nåt behövdes kopplas på annat sätt, sedan funkade äntligen lampan. När jag skruvat ihop allt får den inte att tända ändå... Då ser jag att säkringen slår ifr¨ån varje gång ja tänder... Hahahaha. Min vanliga tur :P TILL SLUT fick jag löst det, så nu har jag lite ljus ute i alla fall :D


Jag är absolut inte mörkrädd då hade jag inte kunnat bo här ute men när man inte kan se ut om

nån står där, då vill man gärna ha en lampa :D


Är ni eller har ni varit mörkrädda? Eller har ni någon annan fobi av något slag?

Jag har gräshoppor, dör av dom nästan. Speciellt de gröna vårtbitarna som kommer nu i aug!!!!!

Jag ska hålla mig inne nu :D


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Björn

13 augusti 2016 18:43

Bra med ljus nu när den mörka (och mysiga) årstiden är på väg. Är inte alls mörkrädd där jag bor (mitt i skogen). Däremot om jag befinner mig i en storstad och det finns mörka gränder. Det tycker jag kan vara obehagligt med tanke på alla brott som begås.
Inga direkta fobier som jag kommer på rakt av.
Ska snart testa vegoburgarna ihop med min köttätande (inte så länge till om jag får bestämma) kompis. Spännande!

bian

13 augusti 2016 18:59

Vad spännade Björn, du får återkomma vad hen tyckte :D Tror det var en hon men var inte säker :D

Nej i stan skulle jag väl kanske inte vara mörkrädd men mer rädd att stöta på nån olämplig..:(

 
Micke

Micke

13 augusti 2016 19:32

Vad fin du är! Hur kan du vara singel?

http://mickemovie.bloggagratis.se

 
Anita

Anita

14 augusti 2016 13:38

Härligt att lampan är uppe! :)

http://siliiins.blogg.se

 
Sandra

Sandra

14 augusti 2016 15:06

Haha så typiskt att det ska gå fel! Men snyggt blev det! Jag är mörkrädd tyvärr!

http://tantsandras.blogg.se

 
Lovisa

Lovisa

14 augusti 2016 20:14

Jag är inte så mörkrädd faktiskt, däremot är jag fruktansvärt höjdrädd... Huuuu.

http://wildisland.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se