Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 30 juli 2016

Honung i håret

Av bian - 30 juli 2016 16:03

Ja då ska jag berätta hur det gick med houngen i håret :) Jag blandade 2 msk honung, egentligen ska man ha oupphettad eko honung men min var vanlig flytande då jag hade det hemma. Ska testa med eko nästa gång :) Och 2 dl vatten. Koka upp lätt i en kastrull tills allt smält samman, går väldigt fort :) Låt blandningen svalna, den behöver inte vara kall men så man inte bränner sig! Skölj ur håret med lag0om varmt vatten, krama ur. Jag gjorde över diskbänken faktiskt, det var enkelt. Ta en liten kopp eller decilitermått och börja uppifrån med lite honungsblandning, häll över håret och massera in. Lägg ifrån sig decilitermåttet under tiden du masserar, bara hårbotten ska ha av blandningen men det rinner ju ner på topparna med. Håll på tills du känner att du massertat hela botten. Spara inte om det blir kvar, detta ska användas direkt!


Första gången hade jag i det en timme, fick krama ur det noga några ggr först och sedan ha en fryspåse över plus handduk runt halsen. Sedan var håret faktiskt rent, hur knasigt det än låter och inte alls lika torrt som det var innan. Blev supernöjd! Man ska skölja ur håret med varmt vatten, inte för varmt det torkar alltid ut ditt hår! Tänk på att tvätta bakom öronen, jag hade klibbigt där först, bina ölskade mig denna dagen :D


Andra gången hade jag i några minuter bara, blev bra det med. Inte lika torrt och mer glans tycker jag men jag slarvade lite så ett av ställena i en virvel som brukar bli fett först missade jag. Men det var ju mitt fel och inte houngens :D


TIPS! När du tvättat ur honungen så kan man ha lite balsam i topparna och skölja ur det med om man lätt får trassel. Jag använder Urtekrams balsam då det är skonsamt och inte innehåller lika mkt skit som andra produkter. Jag körde en vanlig schampo dusch en dag här, har ju bara en arm nu så detta med honungen blev lite för krångligt. Jag tog bara schampo, Urtekrams, på virveln, alltså bara 4 cm av huvudet typ och lite balsam i topparna och det räckte fint :D


Massera noga de ställena som ditt hår brukar bli fett på först. Har du kort hår så räcker halva satsen. 1 msk honung då har man 1 dl vatten, 2 msk honung då har man 3 dl osv.


Vågar ni prova?

 

Skålen till vänster är ansiktsskrubben :D

 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

30 juli 2016 17:10

Haha får se om jag vågar prova! ;)

Sv: Tack så mycket :) glad att det blivit längre nu :)

Kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

30 juli 2016 20:54

Jag jobbade bara till två idag :)

http://nouw.com/nattis

 
Nikita

Nikita

30 juli 2016 22:08

Hej fina du!

Jag tänkte bara meddela att jag har en tävling på min blogg där man kan vinna hemmabakat, nyttigt och supergott proteingodis. Det hade varit jättekul om du ville vara med och tävla! In och kika här: http://nikitalindblad.isilife.se/2016/07/30/tavling-vinn-hemmagjort-proteingodis/

Kram på dig :)

http://www.nikitalindblad.isilife.se

 
Misstossequeen

Misstossequeen

31 juli 2016 10:26

Ska verkligen prova detta! :)

Svar: Det var kul att titta in hos dig och det kommer jag göra fler gånger :)

Tack! Jag var på inflyttningsfest hos min kollega :D

http://misstossequeen.se

 
N

N

31 juli 2016 12:03

Bra tips :D

http://nouw.com/nathalienyren

 
Ljuva Julia

Ljuva Julia

31 juli 2016 12:07

Jass, jag har socker i ansiktet :O Men kanske bara funkar på mig som har torr hudtyp :) Jag kör ungefär en gång i veckan på kroppen, men har bytt till scrub från the body shop nu :)

haha tack för att du skrev, det känns inte som att jag var riktigt lika fånig om du ändå känner igen dig i mina tio ^^

http://ljuvajulia.se

 
ullie

ullie

31 juli 2016 15:56

vi har 4 katter o nu när vi flyttat till större vill ja ibland ha en till ha ha gud men ja jag älskar oxå katter under kategorin katter ser du nog alla våra fyra
fin söndag kram

http://weberskold.blogg.se

 
Sandra\\\\\\\\\\\\\\\'

Sandra\\\\\\\\\\\\\\\'

1 augusti 2016 12:21

Jag tänker lätt testa detta! ett så bra tips!
Och har du gjort operationen nu? hur gick det med allting? och hur mår du nu? kram

http://ssandras.se

 
blondina

blondina

1 augusti 2016 13:03

Men gud tack :) Jag känner mig mycket snyggare och mer bekväm i kort :D Puss och Kram snygging

http://nouw.com/blondina

 
Sandra

Sandra

1 augusti 2016 15:28

Åh bra tips! Jag ska genast prova!

http://tantsandras.blogg.se

 
Anita

Anita

1 augusti 2016 21:29

Åh, vill testa :D

http://siliiins.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se