Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 30 juli 2016

Sjukskriven IGEN

Av bian - 30 juli 2016 15:45

Vilken otur jag har å år alltså, verkar inte vara något stopp på det hela! I Tisdags åkte jag till min läkare på drop in. Var bara en före oss, tänk att man kan ha lite tur i alla fall. Han ty6ckte direkt min axeln var värre och det tyckte jag med men känns ändå bättre att han också märkte det så snabbt. Det blev kortisonspruta, annars sa han att jag bara kommer bli ännu värre. När han tagit den så säger han att jag måste vara sjukskriven, jag försökte allt för att kunna få jobba men då har man tagit sprutan i onödan, armen o axlen MÅSTE vila. Det var verkligen inte vad jag ville just nu :( Sprutan gjorde ASA ont!!! Så nu fr jag bara skriva med höger arm, så allt tar väldigt lång tid :(


Och i torsdags var jag inne på operation för tanden, då kund dom SÅKLART inte göra färdigt för det fanns inte tillräckligt med ben att fästa skruvj*veln i!! Så jag måste tillbaka en gång till!! Fy f*n alltså, 25 omgångar bedövning, det gör så ont att tårarna bara rinner :( 15 stygn blev det till slut, stygn i gommen till o med :(


Fy vilken vecka detta varit, vill aldrig i hela mitt liv göra om den!!

 
ANNONS
 
Annie

Annie

30 juli 2016 17:08

Tycker så synd om dig! När ska det ta slut?
Tycker det räcker för dig nu :(
Nä vad jobbigt .. att de inte kunde göra klart allting!
När ska du dit nästa gång?

Och armen med :/ stackare<3

Sv: Jag äter ju mediciner, antidepressiva så då dricker jag ju inget. Är nolltolerans då .

Tycker magen kan bli sämre av vin ibland, spec om jag dricker mer än 1 eller 2 glas. magen blir mer "orolig" och krånglig.

Haha jaså .. ;)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

31 juli 2016 22:42

Stackare :( ♥

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se