Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 23 juli 2016

Jobb jobb och ont i magen o i armen

Av bian - 23 juli 2016 16:12

Igår var en jobb dag med hemtjänsten, gick väldigt bra så men har ju så förbaskat ont i min arm och i flera dagar har den dumma IBS magen bråkat med mig så kroppen är lite trött o sliten. Tänkte jag skulle ta upp datorn och lägga inlägg igår men orkade inte ta upp datorn, ville bara sova :D


Igår var det super varmt också så jädra tröttsamt med alla badgäster när man jobbar och måste åka fram o tillbaka mellan orterna här. Längtar faktiskt till dom åker hem nu, det gör man alltid i slutet av juli :D Alltså dom från Stockholm, förlåt mig nu men fast hur deras dialekt är. Eller så måste dom göra sig till, beter sig as illa med, skräpar ner, slänger saker i havet osv. Gillar våren och juni och augusti i mitten är toppen, resten är blääää :O Nej men fy vad gn'llig jag var nu... Ibland måste man få gnälla av sig lite :D


Ska strax lägga upp lite tips på hemma tapas, fått pippi på det. Så sjukt gott och roligt att laga :D


Hur mår ni mina goa bloggisar?

 
ANNONS
 
Annie

Annie

23 juli 2016 19:43

Haha ;) .. Och jag som är Stockholmare från början ;) men jag tar inte åt mig;) man måste ju ha lite vett och bete sig på ett schysst sätt även fast man är på semester, vad drygt :/

Fy vad jobbigt .. Har du smärta i magen?
Min mage har ändå varit hyfsad nu ett tag, men nu har jag varit tvungen att ta smärtstillande för ryggen och då blir det mer knas med magen .. haha suck ..

Är det inte det ena-så är det,det andra ... ;)

Inte så jättedyrt, tycker jag iaf. Kommer inte ihåg vad de kostade men jag har köpt en liten box med dadlar på coop.
Heter "Fontana-färska dadlar".

Kramar<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Björn

23 juli 2016 22:21

Förstår precis vad du menar angående Stockholmare.
Jag gillar Gotland väldigt mycket men glöm att åka dit i juli och första halvan på augusti. Stockholmare överallt. De är "störst, bäst och vackrast" (tror de). Dryg attityd har de också. Typ flytta på er här kommer vi. Finns ju t.o.m en stockholmsvecks i Visby.
Nää tack det får bli Gotland i september. Då är det mycket lugnare och skönare men ännu sommar.

bian

25 juli 2016 15:20

Kan bara hålla med :D Finns väl några bra Stockholmare med kanske men inte här :P :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se