Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 juli 2016

Hur vackert är det inte?!

Av bian - 18 juli 2016 14:11

Så här ser det ut på ställen runt om där jag bor, ibland glömmer man att uppskatta det fina när man ser det ofta men man ska nog stanna upp ibland och bara njuta. Igår hittade vi ett helt nytt ställe som jag aldrig varit på, verkar vara lite folk här med. Massa vikar, stränder, berg och vacker natur. Vill aldrig bo någon annanstans än här, skulle sakna det alldeles för mycket <3


Förstår verkligen inte människor som bor i stan... Det är inte min grej men dom kanske inte förstår mig

heller så menar inget illa, bara att jag är så glad att jag slipper :D


         

 
ANNONS
 
ullie

ullie

18 juli 2016 18:34

nää denna dumma skit blogg grej funkade inte men nu så _S Tack hoppas solen kommer i morg nu då de har ju lovat

fin kväll kram

http://weberskold.blogg.se

 
Annie

Annie

18 juli 2016 20:51

Samma här ;) jag trivs så bra med att "bo på landet" :)
Det är så bäst, tycker jag ;)

Fina bilder!

Kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se