Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 juli 2016

Hur vackert är det inte?!

Av bian - 18 juli 2016 14:11

Så här ser det ut på ställen runt om där jag bor, ibland glömmer man att uppskatta det fina när man ser det ofta men man ska nog stanna upp ibland och bara njuta. Igår hittade vi ett helt nytt ställe som jag aldrig varit på, verkar vara lite folk här med. Massa vikar, stränder, berg och vacker natur. Vill aldrig bo någon annanstans än här, skulle sakna det alldeles för mycket <3


Förstår verkligen inte människor som bor i stan... Det är inte min grej men dom kanske inte förstår mig

heller så menar inget illa, bara att jag är så glad att jag slipper :D


         

 
ANNONS
 
ullie

ullie

18 juli 2016 18:34

nää denna dumma skit blogg grej funkade inte men nu så _S Tack hoppas solen kommer i morg nu då de har ju lovat

fin kväll kram

http://weberskold.blogg.se

 
Annie

Annie

18 juli 2016 20:51

Samma här ;) jag trivs så bra med att "bo på landet" :)
Det är så bäst, tycker jag ;)

Fina bilder!

Kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se