Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 juli 2016

Veganska pannkakor

Av bian - 13 juli 2016 15:51

Veganska pannkakor är SUPER lätt att göra :) Och goda blir dom med! Dom blir lite frasiga längst ut och mjuka inuti. Allt detta utan mjölk, ägg eller smör!


Detta behöver du

1 dl smält mjölkfrittsmör/rapsolja (Jag tog lite smör och smälte och sedan fyllde jag med rapsolja till decilitermåttet var fullt)

4 dl mjöl

3-4 tsk vaniljsocker

6 dl soyamjölk eller liknande

Nypa salt


Så här gör du:

1) Blanda alla ingredienserna tills det inte finns några klumpar kvar. Värm en lagom stor stekpanna och ha lite mjölkfritt smör. Börja steka! Ha en stor slev och häll smeten i mitten samtidigt som du snurra runt pannan så det blir ett jämt lager. Stek till lagom färg. Servera med nån god sylt :) Hur enkelt var inte det då?


  

 
ANNONS
 
Madde  Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Madde Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

13 juli 2016 17:54

Åh vilket bra recept, jag försöker äta mer veggie och veganskt. Jag har tänkt bli vegetarian men är inte där ännu. Jag tar dock bort saker för varje vecka så snart så. Anledningen till att jag inte är helt veggie ännu är att jag måste göra saker i min takt annars brukar det inte bli helt lyckade resultat tyvärr :).

http://www.saramadeleine.se

 
natalia

natalia

13 juli 2016 18:16

Det är köpta på Yves Rocher! :D

http://nouw.com/nattis

 
natalia

natalia

13 juli 2016 18:16

Det är köpta på Yves Rocher! :D

http://nouw.com/nattis

 
Annie

Annie

13 juli 2016 18:43

Ser gott ut! :)

Vad använder du för mjöl? vetemjöl?
Jag har mest använt mandelmjöl och sånt nu :)

Kramis

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
♀ Sara Ben's ♀

♀ Sara Ben's ♀

13 juli 2016 21:03

Jag har misstänkt IBS så rekommendationen är att jag inte äter mat innehållande soyaprodukter så detta är inget jag skulle kunna äta tyvärr. Skulle lätt använt detta recept om jag kunnat ^^

http://SaraBens.com

 
Dalmar

Dalmar

13 juli 2016 21:54

Nice och lätt recept =)

http://dalmar.bloggplatsen.se

 
MALIN

MALIN

14 juli 2016 08:24

Gott med pannkakor! Veganska har jag däremot faktiskt aldrig provat innan :) Kram

http://malinkirstine.se

 
Elin

Elin

17 juli 2016 14:52

Pannkakor som är så gott och enkelt :D bara ett plus också att de är veganska!

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se