Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 3 juli 2016

Vegetarisk korv - Hälsans Kök soyakorv

Av bian - 3 juli 2016 13:02

Ja då var det dags att för mig att berätta om dessa korvarna jag testat att grilla och steka. Tycker dom faktiskt är väldigt goda :) Innehållet har samma konsistens som vanlig korv och till och med smaken är lika! Det enda som skiljde från vanlig är "skinnet". Utmärkt produkt för dom som vill skippa att äta massa ihop trycka djurdelar! Korv i de vanliga stora förpackningarna tillverkas dessutom på sjukt äckligt vis, fattar inte hur man kan stoppa i sig det. Testa denna med dina favorit tillbehör, ex potatismos, ketchuo, senap, rostad lök osv du kommer bli förvånad :) Absolut en smak som passar även barn :) (Den är tyvärr inte vegansk då den innehåller äggvitepulver)


Har ni provat?

 

Här under ser ni tillagningssätten, går även att grilla men lägg den gärna på sidan av grillen så inte för varm, då blir den bäst!

 
     

 
ANNONS
 
Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

3 juli 2016 14:48

Har inte testat dem, men det lätt gott så kanske borde prova dem :)

Ja verkligen, hur länge ska ni campa? kanske står någonstans men har nog missat det isåfall :) kram

http://ssandras.se

 
natalia

natalia

3 juli 2016 16:13

Det har jag faktiskt inte provat! Ska tipsa min kompis som är vegetarian med :)

http://nouw.com/nattis

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

3 juli 2016 17:16

SV: Jaså :) ja här är fint, vill dock besöka Öland :) Se mig om lite.
Nej, jag bor i norra Skåne, aldrig varit i Ystad faktiskt :O , hade du velat bo där? :)

Ja, de ser verkligen goa ut♥
Kram kram :)

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
Ljuva Julia

Ljuva Julia

3 juli 2016 18:39

låtsaskött/köttsubstitut har jag aldrig hittat nååågot gott av. Inklusive dessa, haha. Men jag gillar bönor, så det är lugnt ^^ Jag har haft en bra helg, tack. Gjort mycket kul :)

http://ljuvajulia.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se