Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 2 juli 2016

Lördagen gjord!

Av bian - 2 juli 2016 23:22

Min förkylning verkar inte alls vilja ge med sig.... SUCK!! Tur jag inte jobbar ute förrän på torsdag. Jobbat hemma idag och även imorn och längtar till måndag då ska vi shoppa loss, ska bli så himla skönt att komma lite hemifrån :) Och ska bli kul att köpa lite nytt! Är några år sedan jag var där så ska bli kul att se vad som ändrats! Ska ta massa bilder :) Vi ska sova på campingen en natt med, ska bli etxra kul :D Efter jobbet idag sov jag lite, eller vilade. Riktigt skönt, sedan var jag ute och byggde vidare på mitt lite utekök som jag håller på med, lägger upp bilder imorn så ni får se, inget märkvärdigt men haft det som lite projekt i juni :D


Har ni varit på Ullared någon gång? 

Har ni gjort något lördags kul?

 

  

 
ANNONS
 
ullie

ullie

2 juli 2016 23:33

mmm eller hur men inte hos oss vi gör som vi vill o som vårdtagarna behöver o vill så blir alla nöjda . gäller att stå på sej oxå i vad vissa kommnuer håller på me det tror ja de förlorar på .

http://weberskold.blogg.se

 
ullie

ullie

3 juli 2016 00:17

älskar att va på ullared tror det e något fel att svara för ja fick två men din gjorde ju lika dant =)

ja det är ofta de gamle som blir lidande

http://weberskold.blogg.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

3 juli 2016 01:16

SV: Jaa, så var det ja :) !
Aha ja, bra att du hittade annat :D.
Var bor du?

Yes, det har jag wiieeeee :D :D :D :D
Kramisar tillbaks :)

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
Lovisa

Lovisa

3 juli 2016 08:46

Åh, hoppas att du kryar på dig snart! Mitt tips är att proppa i dig ingefära :)

http://wildisland.se

 
Anita

Anita

3 juli 2016 09:02

Krya på dig.. Envis förkylning..!! Roligt med shopping att se fram emot :D kram

http://siliiins.blogg.se

 
Annie

Annie

3 juli 2016 09:52

Vad kul med shopping! :)
Kul handla lite nytt ;)
Jag har varit på Ullared 1 gång hittills ;)Är en bra bit för mig att åka .. ;) *ler*

Jag har nog blivit en nätshoppare haha, förut gillade jag mest att handla i affär, men har mer fått upp ögonen för nätshopping nu haha ;)

Sv: Ja vi bor grannar med hans föräldrar ;)Så man är över där rätt ofta ;)

Ja det är så mysigt ;)
Haha var inte lika kul inatt när den ena katten kom upp i sängen titt som tätt och väckte oss .. ;)

Haha i-landsproblem :)

Hoppas du får en fin söndag fina :)

Kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se