Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 1 juli 2016

Fullt upp!

Av bian - 1 juli 2016 21:14

Denna veckan har verkligen varit pang pang pang med allt som hänt. Jobbat lite mer på nya jobbet och nu är ju min bror hemma så blir att försöka umgås med honom, upp i allt har jag SÅKLART blivit förkyld med! Men känns som jag har det under kontroll, ska jobba hemma hela helgen och på måndag åker jag å mamma till Ullared och ska sova över en natt, så skönt att ha bror hemma så han håller alla ställningar här hemma :) 


Nu är det redan juli, hur är det möjligt? Varför går tiden så jädra fort.... Midsommar bara försvann, förresten var Bruce Springsteen helt grym som vanligt, vi hade en toppen helg på Hotell Scandic Crown och hade så himla mysigt, skulle vilja ha det så varje helg :D


Och vet ni vad, jag har fått mitt sista datum för tänderna, den 21 oktober ska allt vara klart! Är det okej att längta till hösten? :D Kommer bli sååååå himla skönt och även om det är långt dit, så känns det skönt att ha en datum framför sig! Dessuom väntar jag på söndag så jag får heja på Island i Fotbolls VM! Har alltid gillat Lagerbäck så ett stort plus att han är med igen!


Vill tacka er alla som hållt tummarna för tänder och jobb o allt, känns som lite saker börjar reda

ut sig nu och nu är jag verkligen värd det mer än nånsin :)

 

 

 
ANNONS
 
Anita

Anita

2 juli 2016 08:55

Typiskt med förkylningen när man har fullt upp sådär...!! Krya på dig !

http://siliiins.blogg.se

 
mallan

mallan

2 juli 2016 09:11

Ja skoj med Bruce, han är riktigt kung! :)

http://majzans.vimedbarn.se

 
Emm

Emm

2 juli 2016 11:07

Inget fel att längta efter hösten :) Ha det fint vännen!

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Annie

Annie

2 juli 2016 14:52

Sv: Förstår att du haft mycket, ingen fara :)

Låter så kul med Bruce och helg på Hotell! mysigt ;)
Vad skönt med ett datum för dina tänker!
Hur är det nu i munnen? har du ont?

Ska svara på ditt mejl strax ;)

Jo det går upp och ner, som vanligt ..
Det psykiska är lite bättre iaf :)

Ska snart över till grannarna=mina svärföräldrar och fika :)

Och i helgen har vi kissarna igen, mys :)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'

Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'

2 juli 2016 14:59

Men så spännande, det är samma här, jag är redan klar med min "självbiografi" men jag ska inte ge ut den tror jag inte, utan det är min andra bok jag satsar på :) Men hoppas du får mod och ger ut den i framtiden!!

Och så tråkigt att du blivit förkyld, jag hoppas verkligen det går över!! :(
och ullared är så roligt =) ha det så bra!http://ssandras.se

 
Ljuva Julia

Ljuva Julia

2 juli 2016 15:11

Jag hatar sommarförkylningar ;-/

http://ljuvajulia.se

 
natalia

natalia

2 juli 2016 18:14

Så roligt :D

http://nouw.com/nattis

 
Elin

Elin

2 juli 2016 20:10

Kul när det är fullt upp, i lagom mängd! :)
Hoppas du får det bra på jobb, med din bror och senare på Ullared!

Krya på dig <3

Hört många som tyckt BS var galant!!

Du är faktiskt inte ensam med att längta till hösten, få komma tillbaka till alla rutiner och tänka på det man ska tänka på.
Inte lov och ha långtråkigt...

SV; Oj vad tidigt :D men flyttade du till en egen lägenhet?
Ja visst gör man det, och jag känner att jag skulle klara det nu :)

Vad tråkigt att höra vännen :(
Ja jag fick tabletter för ett år sedan, men de gjorde mig inte något bättre. Istället får jag käka alvedon när jag har som ondast och det är ju inte direkt bra det heller.

<3
Kram på dig!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
ullie

ullie

2 juli 2016 22:41

ja jobbar i kommunen o ja det är rysligt trevligt trivs skit bra

hoppa du har en fin helg kram

http://weberskold.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se