Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 15 juni 2016

Ett kvällsinlägg - Bror, Bruce, mage och arm

Av bian - 15 juni 2016 23:50

Såhär sent bloggar jag sällan men haft fullt upp idag och kände att jag måste få svarat på alla era underbara kommentarer. Det blir sängbloggen ikväll, ser på serie och kom på mitt i allt, JAG MÅSTE BLOGGA :) Min arm är fortfarande kaputt, så imorgon ska jag ringa min läkare som varit bortrest och försöka få tid så jag kan få kortisonsprutorna. Hoppas hoppas han har nån tid, orkar inte byta läkare en gång till för denna är jätte bra. I övrigt så är magen paj igen men förutom det mår jag bra :D


Ska kanske egentligen inte säga något än för det är inte bestämt men jag kanske har fått ett JOBB :) Det är ett extra jobb men någt ja verkligen kan tänka mig att jobba med. Ska inte säga än vad det är, ifall det inte blir av men igår när dom ringde var jag SUPER glad!!! Har nog inte varit så glad i år faktiskt, så hoppas hoppas det blir av. Håll gärna tummarna för mig :)


Idag har det ÄNTLIGEN regnat här, det var så torrt så alla gräsmattor är nästan förstörda, älskar regn!!! Just nu i alla fall :P Troligen inte lika mycket till hösten :D


På måndag kommer min bror hem, längtar jätte mycket. Inte sett honom sedan augusti då han ju bor på Fillipinerna. Han ska vara hemma en månad, och på lördag nästa vecka ska vi äntligen på BRUCE SPRINGSTEEN :D


Skönt att ha kul saker att se framemot! Ska ni göra något speciellt kul i sommar?

 
ANNONS
 
CAMILLAESI

CAMILLAESI

16 juni 2016 03:02

så kul!! Hoppas att du har fått jobbet :D

http://www.camillaesi.se

 
Annie

Annie

16 juni 2016 10:05

Ska absolut hålla tummarna för dig finis! :)
Hoppas, hoppas det blir ditt :)

Men så jobbigt med armen och magen :( vad säger Dr om armen, tycker du gått så länge med ont i armen nu :/ känns så iaf ..

Usch för magbesvär, lider med dig! är det Ibs:en el nåt annat?

Sv: Går upp och ner, har så himla ont i händer, armleder och underarm idag, suck :/ Hm gjorde jag för mycket igår? :/
Gjorde lite vanliga hushållssysslor .. jobbigt det där, att alltid göra "lagom" mycket, krävs inte mycket för att få mer ont.

Ja blir lugnare idag, mindre sysslor .. försöka på lite rehab/motion iaf :)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Sandra\'

Sandra\'

16 juni 2016 16:03

så himla jobbigt att du har ont :/
men kul med jobbet, hoppas du får det :)

http://ssandras.se

 
Emm

Emm

16 juni 2016 21:11

Tycker också att regnet var välbehövligt. Alla bara bladar men jag tycker det är mysigt :)

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Anita

Anita

16 juni 2016 21:12

Hoppas du får tag på läkaren, låter inge vidare med armen där...!! Kram

http://siliiins.blogg.se

 
Elin

Elin

17 juni 2016 19:44

Kul att du haft så pass mycket att göra :) skönt när man ändå har något att göra så man endast inte sitter rastlös..

Skönt att allt är okej med dig!
Tråkigt med armen :( hade de en tid?

Åååååh vad kul för dig Sofia!!! Håller tummarna att det blir av :D
Kul :)<3

Fantastiska saker att se fram emot!
Oj. Att han bor så långt bort :) varför? Om jag får fråga. Vill han bara eller var det något speciellt som förde honom dit?

Jag ska till Skåne i sommar och sommarjobba :)

http://nouw.com/ElinNordwall

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

17 juni 2016 23:13

Håller tummarna att du får jobbet ;))
Väntar själv på besked om jobb :) .

Vad jobbar du med nu, försäljning?

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

18 juni 2016 18:59

SV: Tusen tack :D!!

Aha ok :) .
Jag har jobbat på bibliotek, på restaurang, på Försäkringskassan och nu arbetstränar jag bara på kommunkontoret :)

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

19 juni 2016 20:05

SV: Tusen tack!!!! :D hoppas på jobb för dig med!!!! :D Heja oss!

Japp det är jag x) haha.

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se