Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 juni 2016

Vinn Wild Chips till dig och/eller husdjuren :D

Av bian - 14 juni 2016 14:06

Jag har fått äran att få smaka dessa Wild Chipsen från företaget och har tänkt vi ska ha en liten tävlingen :) Det började med att jag vann en påse, då jag vanligtvis inte äter något typ av kött så tänkte jag att jag kunde prova dessa. Här på västkusten blir det ju mest fisk och skaldjur, visste jag har en bambi på kvällarna på gräsmattan men det är det närmaste vild det blir :)


Jag öppnade påsen och hundarna och katterna kom springandes, jag har länge letat efter ett bra godis till dom då det senaste jag läst om vanliga ben som ex ofta innehåller blekmedel och annat skit så nu är detta deras absolut favorit godis, det är nästan så man får dom att säga JAG ÄLSKAR DIG MAMMA, innan en bit :D Dom passar lådan där dom ligger med :) Jag mailade dom och kolla saltinnehållet men det var ca 1 fram salt i hela påsen, det är pågrund av att det köttet rökts som det känns saltare :) Det är helt socker och inga kolhydrater.


Riktigt kul att kunna dela en påse med sina djur om man vill :) Du behöver bara kommentera här under om du vill vara med, och skriv gärna om du har djur med. Alltid kul att veta om ni vill prova att ge dom med :) Tävlingen avslutas Söndag kl 20. Två vinner en påse var.


Så var med och tävla, har ni testat Wild Chips? Man kan även använda det i matlagning :)

Recept och idéer finns på deras hemsida


 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

14 juni 2016 14:26

Åh det låter kul vännen! :)

Jag är med :) Vi har inga djur, men är kattvakt lite då och då ;)
Har inte provat dessa än, men varit nyfiken att prova ;)

Hur är det med dig?

Kram<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Sandra'

Sandra'

14 juni 2016 15:52

har inte smakat men tror inte jag kommer göra det heller :)

http://ssandras.se

 
Diana Boström

Diana Boström

14 juni 2016 18:30

Åh, vad jag blev nyfiken! Kul med något som hundarna och katten kan få vara med och prova på. Tack för tipset!

http://quipuskennel.bloggagratis.se

 
Danne

Danne

15 juni 2016 12:39

Dom har jag sett några gånger och tänkt att testa men det har aldrig blivit av.
Aina skulle älska dom. Hon älskar ifs alla chips men dom här skulle kanske bli ännu mera favorit :)

http://www.danneking.se

 
Ingen bild

Anneli P

15 juni 2016 12:57

Jag är gärna med! Jag har 2 st katter

bian

15 juni 2016 23:40

Hejsan Anneli! Om du kommer in igen, får du gärna skriva din mail eftersom du inte hade blogg så du vara med och vinna :)

Kram Sofia

 
Sandra'

Sandra'

15 juni 2016 23:34

Men det är absolut ingen fara :) det är ingen stress på det, jag hade till och med glömt bort att jag vann :) så glad jag blev nu när jag kom på det haha. Hoppas du mår bra och har haft en bra dag? kram


http://ssandras.se

 
Anna

Anna

15 juni 2016 23:58

Åhhh vi vill jätte gärna vara med. Jag, barnen och hund o katt blev jätte nyfikna :)

Ser framemot din köttfärssås recept som du lovat ;) Men på soya då :) Har ju ingen blogg men du har min mail sen innan :)

Kram från Anna med familj

http://Ingen blogg

 
it_is/Anette

it_is/Anette

16 juni 2016 00:39

Det där såg o lät väldigt gott, jag skulle jätte gärna vilja prova o låta mina döttrars hundar smaka. Ja självklart även låta döttrarna smaka *ler*

Ha en fin vecka.

http://itismadeby.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

17 juni 2016 19:39

Hört mycket bra om de påsarna! :D haha kul att djuren gillar det också!

Jag är gärna med!!
Ja, vi har både katt och hund som jag kan dela med ;)

SV; Ja det ju tyvärr det...:(
Tack, ja, jag tror det blir bra det!

Det är okej med mig. Förkyld, början på smärtan i magen igen och ledsen för resultatet om remissen... skickade mail till dig igår om det!

Hur är det med dig? <3

Kram!

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se