Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 9 juni 2016

Framsteg i växthuset

Av bian - 9 juni 2016 21:08

Det är så himla roligt att komma ut till växthuset och se allt som växt, det händer så mycket från dag till dag, speciellt om man vattnat bra och det har varit varm. Idag har jag sett dom första jordgubbarna med, bara snigel skitar håller sig borta i år. Annars blir jag nog tokig :P Ska ta lite bilder imorn så ni får se allt jag har :) Hemmaodlat smakar så sjukt mycket godare! 


Förresten, vet inte hur mycket ekologisk mat ni köper. Jag köper det mesta eko men inte riktigt allt, mest pga av priset och ibland så finns inte allt. Jag köper mycket av I love Eco märket från Ica, dom har väldigt bra priser. När man köper ekologiskt, speciellt färsk mat som grönsaker så känner man verkligen skillnaden på smaken. Dessa grönsakerna blir dåligare snabbare men det beror ju på att dom inte är fulla med gifter.


Vet ni att de flesta företagen använder ex insektmedel på grönsakerna innan dom hamnar i butik. Skulle ni vilja

ta en shot med gift? Skulle inte tro det! Något att fundera på :D


  

 
ANNONS
 
Annie

Annie

10 juni 2016 09:12

Ja jag har hört/läst det där om grönsaker, så sjukt det är :/
Numera köper jag ganska ofta ekologiskt, men inte alltid. Men hyfsat ofta iaf :)
Så roligt med växthuset, duktiga Du :)

Sv: Tack! ja jag hoppas det .. :)
Bra att psyket är lite bättre iaf :) man vill ju gärna bli ännu bättre på en gång-men det tar ju tid.
Nu har vi kissarna här också och dem är ju lycka för själen :)

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Mallan

Mallan

10 juni 2016 09:18

Åh vad mys med växthus, det vill jag o ha när vi har egen gård!:)

http://majzans.vimedbarn.se

 
Anita

Anita

10 juni 2016 10:07

Men åh, så roligt :D

http://siliiins.blogg.se

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

10 juni 2016 12:34

Åh vad kul att det går så bra med ditt växthus!

http://fluring.blogg.se

 
Ljuva

Ljuva

10 juni 2016 14:18

jag har nästan helt slutat köpa ECO för att vi fått så himla mycket av just insekter i vår mat. Mycket larver och spindlar i salladen och blomkålen framför allt... det avskräckte mig när det hänt några gånger.

http://ljuvajulia.se

 
Sandra'

Sandra'

11 juni 2016 13:56

så himla kul med ett växthus :) ska bli kul att se bilder på det och det du planterar=)

http://ssandras.se

 
CAMILLAESI

CAMILLAESI

11 juni 2016 19:24

Kul att det växer :D

Jag vet inte så mycket om vilka företag som har gift i maten eller inte men Dole är ett sånt företag besprutar bananerna med sjukt mycket gift. Så mycket de anställda blir sjuka.. Det finns en dokumentär om det och allt

http://www.camillaesi.se

 
Emm

Emm

11 juni 2016 21:28

Usch, det är så hemskt att man besprutar mat som människor och djur ska äta :( Roligt med dina odlingar. Fortsatt trevlig helg!

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Anita

Anita

13 juni 2016 20:17

Vill se bilder på allt i växthuset! :D

svar; MassageOljan är väldigt bra, den värmer. Köpt på Apoteket.
Min ponny är rakad, därav all vinterpäls som är kvar på benen där han inte är rakad ;-) Kram

http://siliiins.blogg.se

 
Elin

Elin

14 juni 2016 13:34

Jaa vad kul att det händer något i växthuset!! :D
Ja, egenodlat är godast! <3

Vi försöker också köpa mycket ekologiskt! :D
JAG VET, det är helt sjukt att de tar in gifter och allting i vår mat, maten som vi äter (!!!) :o

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se