Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 5 juni 2016

Långhelg

Av bian - 5 juni 2016 16:38

Denna helgen blir ju faktiskt en dag längre kom jag nyss på :) Jag har dock jobbat hela helgen och ska jobba imorn med så inte så mycket ledig ändå men sedan i juni jobbar jag mycket mindre så blir som en mini semester! Och helt ärligt, jag behöver det, bara vara och inte ha en massa måsten. Vet inte när jag kunde tänka så innan. Snart kommer min bror hem med, ska bli så himla kul att få hem honom en månad, vi har inte setts sen september så verkligen dags :)


Har ni gjort något kul i helgen? :D 
ANNONS
 
Anita

Anita

5 juni 2016 21:23

Skönt att du får lite mer ledigt i Juni..!! kram

http://siliiins.blogg.se

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

6 juni 2016 00:00

Härligt med lit semester i juni!

http://fluring.blogg.se

 
Mallan

Mallan

6 juni 2016 09:04

så skönt att kunna släppa på alla måsten sen och känna att man bara kan ta det lugnt emellanåt och göra ingenting:)

http://majzans.vimedbarn.se

 
Annie

Annie

6 juni 2016 10:27

Skönt med en lite längre helg! ;)
Trist att du inte får vara ledig, men hoppas du får en fin helg ändå!

Sv: Vi har varit i Sthlm i helgen ( jag kommer ju därifrån ;) och hälsat på en av mina äldsta vänner & hennes familj ;)var så kul att ses-var längesen :)

Och idag blir det lite försenat firande av mig-hans släkt ska fira mig ;) trevligt :)

Vad har du gjort? :)

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Emma Engström

Emma Engström

6 juni 2016 22:07

Hoppas du haft den bra på jobbet! :D

http://emma.beautyboulevard.se

 
CAMILLAESI

CAMILLAESI

7 juni 2016 11:18

Måsten kan ge så mycket ångest så jag förstår dig. Hoppas att du får en bra dag

Kram<3

http://www.camillaesi.se

 
Sara

Sara

11 juni 2016 19:19

Det är viktigt att bara få vara emellanåt!
Ha det gott!
Kramar

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se