Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 5 juni 2016

Ken Ring - Kärlek till dig

Av bian - 5 juni 2016 01:47

Jag läste Kens bok för ganska längesen, när den kom ut. Jag tänkte från början när jag hörde Mamma första gången, han kommer göra en bok jag SKA läsa den. Boken är bra faktiskt, man blir förvånad på ett sätt hur det gick till Sverige, hur man behandlar barnen som kom/kommer hit. Hur kan man lämna barn i ett annat land fast man bor här, har sin familj här? Man blir så arg när man läser men samtidigt känns det bra, Ken är en kämpe. Känner igen mig i honom ibland, inte situationen utan känslan. Kämpar man så kan man ju bli vad som helst, är inte Ken Ring ett sjukt bra exempel!! <3Respekt att du fixar det, han är för övrigt sjukt trevlig, synd med alla fördomar!


Sjukt bra låtar, LYSSNA o njut :D


 
ANNONS
 
Ida

Ida

5 juni 2016 12:43

Själv gillar jag inte Ken som person. Tror vi är för olika. Men hans låtar är bra. :D

SV: Tack så mycket! :D kram

http://nouw.com/lillapys

 
CAMILLAESI

CAMILLAESI

5 juni 2016 13:39

Ken Ring är så cool tycker jag. Han har haft en sån tuff bakgrund men ändå lyckades han med livet

http://www.camillaesi.se

 
Natalie Honkonen

Natalie Honkonen

6 juni 2016 16:56

Så bra låtar!

http://nouw.com/nataliehonkonen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se