Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 maj 2016

Ledig lördag :)

Av bian - 28 maj 2016 21:22

Denna helgen är den första som jag inte jobbat på flera år (frivilligt) tänk alla helger och allt jag missat för ett jobb som inte ens blir det som man tänkt sig... Jaja man ska ju inte ångra sig, finns säkert en mening med detta med :) Idag har vi faktiskt mest slappat (ofrivilligt) då armen inte alls vill vara med, har så himla ont om jag gör något. Så har legat mest i sängen och spelat på paddan med en hand :P Vi har faktiskt varit en prommenix, hundarna och ja. Alla katterna kom in så då fick vi passa på, annars springer ju dom efter på vägen.


Har rostat kikärtor ikväll, så himla gott så man kan inte sluta äta :) Ska lägga upp receptet snarast, hoppas npn vågar prova. Är ju faktiskt ganska nyttigt med, alltid bra med snacks som är det! Imorgon hoppas jag armen är lite bättre så vi kanske kan greja ute lite. Jobbar inte förrän på fredag nu, känns ju helt knasigt.


Har ni gjort något kul idag?

 
ANNONS
 
Nicole S

Nicole S

28 maj 2016 23:40

Hej! Så fin blogg du har :)

Läste i ett inlägg att du nyss köpt domännamn och överfört det till din blogg, så min fråga är då, hur gjorde du? Vilken hemsida köpte du domänen på och vad gjorde du för att få över den till bloggplatsen? Tacksam för svar! :)

http://shine.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

29 maj 2016 09:55

Vad härligt med lite ledighet när man vanligtvis jobbar. Ha en fin söndag. Kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Annie

Annie

29 maj 2016 10:27

Ja jag försöker med tänka så, att det kanske är en mening med saker .. :)
Så tufft för dig med armen, hoppas det börjar bli bättre snart!
Har läkaren sagt nåt om hur lång tid det tar med inflammationen?

Ja blä för mensvärk, och när jag har det blir liksom vanliga magen, det onda där och IBS:en värre :/
Kan det va så för dig med?

Sv: Än så länge har jag provat med hallon, blåbär och mango. Tycker det är så gott med hallon till chian, vart också väldigt gott med mango till tycker jag :)
Gillar också att krydda chiapuddingen, med lite olika brukar ta det som faller in ;)men vaniljpulver, kokos eller kanel tycker jag är gott att ha i ;)

Haha gör chiapuddingen ofta nu, har det ofta till frukost ;)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Sandra'

Sandra'

29 maj 2016 10:41

Men åh så kul att jag vann :D <3
jag vill helst inte ge ut min adress här, så har du någon mail eller så?
Du kan maila mig på ssandrasblogg@hotmail.com så skickar jag min adress!

TACK SNÄLLA IGEN<3

http://ssandras.se

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

29 maj 2016 13:25

Skönt med en ledig helg :)

http://fluring.blogg.se

 
Ebba

Ebba

29 maj 2016 13:33

Uscha för armen! Blir den inte nå bättre? :( <3
Sv; Åh absolut! :)

Ja gör gärna det! Blir roligt att få läsa vad du tyckte om dem, sjävl köpte jag deras nya med kokos i förrgår! ;)

Kramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
ingrid

ingrid

29 maj 2016 21:18

Tack,för din kommentar.Min dotter varit här idag Lördag,och jag fick ett
presentkort på Kick`s samt en blomma.Skulle arbeta Söndag,då det är Mors dag.Hoppas på bättring med din arm.
God kväll.

http://amandaaflisa.bloggplatsen.se

 
Anita

Anita

30 maj 2016 09:13

Skönt med en ledig helg! Men mindre bra med armen där... kram !

http://siliiins.blogg.se

 
Ida

Ida

31 maj 2016 20:24

SV: Haha! Förstår vad hon känner. Är ibland livrädd att vurpa. Brukar ha med mig första hjälpen-kit. Hehe. Men en cykel är ett väldigt bra sätt att ta sig fram. Inte minst som motionsform.

Hoppas det blir bättre i armen. Kortisonspruta är ingen hit! :( kram

http://nouw.com/lillapys

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se