Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 21 maj 2016

Fruktsallad vegan style

Av bian - 21 maj 2016 20:47

Jag älskar verkligen fruktsallad men av nån anledning är det hur längesen som helst jag åt det... Ska börja med det igen och även äta det till frukost fast då ta bort glass/soyagrädde :) Idag har jag i kiwi, banan, mandarin och päron. Man kan ju ta det man har hemma och perfekt till om man har frukt som ligger och håller på att bli dålig. Jag brukar vispa lite soyagrädde till eller min hemmagjorda glass, underbart gott :D


TIPS! Man kan woka fruktsalladen i lite värme med en klick smör så får man varm fruktsallad, den ska bara bli varm inte ta massa färg. Gott att strö lite äkta kanel över och ha man glass till så smälter den lite, MUMS :)


 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

21 maj 2016 22:09

Ja fruktsallad är gott! ser mumma ut ;)

Sv: ;)ja jag har haft det mesta ;)tycker det är kul att variera sig ;)
Mest tagit det lugnt, inte varit så pigg-men jag har iaf bakat! ;)
Mina paleo-chokladbollar, så goda!;)

Vad har du gjort?

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

22 maj 2016 10:59

Fruktsallad är såå gott!

http://fluring.blogg.se

 
Danne

Danne

22 maj 2016 12:49

Ja fruktsallad är ju enkelt så de är synd att man inte äter de lite oftare. På sommaren brukar vi försöka göra de då och då med äpple, päron, apelsin, kiwi, vattenmelon och jordgubbar.
Att ha bär i är också gott.

http://danneking.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se