Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 21 maj 2016

Klippt mig

Av bian - 21 maj 2016 14:17

Fast att det tog i som bara den första så har jag nu klippt av det långa håret, det gick inte längre. Jag har tappat nästan hälften av håret och det gör att det längre har varit så ojämnt och torrt. Nu är det avklippt, bara haft så här kort en gång i mitt liv innan så det lär väl ta tid att vänja sig men vet att det var rätt beslut för nu ser håret med friskt ut, det kommer ju växa ut igen. DET ÄR BARA HÅR försöker jag intala mig :D


Ursäkta dåliga bilden men så här ser det ut nu, när jag plattar det kommer det såklart bli längre,

jag har såna självlockar när det är kort


 

 
ANNONS
 
ingrid

ingrid

21 maj 2016 15:41

Så snyggt din klippning blev.
Svar:Hur den vita sparrisen smakar och är godare.
Den smakar mycket mer sparris,svårt att riktigt svara på,men köp en
knippe vit sparris o smaka.Okej,den är dyrare än den gröna.
Jag brukar koka den i lättsaltat vatten pyttelite strösocker,och pressad citron(halv)och lite smör i vattnet.
Ha en fin helg.

http://amandaaflisa.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

21 maj 2016 16:55

Det är ju jättefint! är ju som page ändå ;)
När jag klippte av håret, när jag fick så slitet hår under diskbråcksresan-så klippte jag kortkort ;)riktigt kort :)
Jag är ganska mycket för att experimentera med håret, haft alla möjliga längder och färger.

Det växer ut igen ;) blir ju billigare, går åt mindre schampo ;)

Ja spegeln är jobbig nu .. :/
Förstår att du är besviken! det skulle jag med vara!

Sv: Har lite feber så det är väl inte tipp topp :/ är väl ett symtom misstänker jag .. har ju ingen förkylning iaf,
Ibland blir jag så less på att Aldrig få va frisk ...

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
ENTREPRENISTA - Sara

ENTREPRENISTA - Sara

21 maj 2016 17:43

åh jag hade gärna haft självlockar, mitt är bara platt och tråkigt. Visserligen vill de allra flesta ha håret som de inte har :D

http://entreprenista.se

 
Danne

Danne

22 maj 2016 12:45

Försöker också intala mig att håret växer ut igen, men rakat blir bäst när det inte vill växa lika tätt som när man var yngre haha :) Där har ni kvinnor det oftast lite bättre :)

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

22 maj 2016 19:24

Tycker ju att din klippning blev jättebra :D

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Maria

Maria

28 maj 2016 11:03

Å jag har också självlockigt i mitt hår. Blir aldrig spik rakt! Men det tycker jag bara är fint =)

Ibland är det roligt med en förändring men också att håret får må bättre. Man börjar om :)

För två år sen klippte jag mig kort och så långt har det nu tagit att få det ungefär 50 cm långt.

Har 25 cm sen är mitt långa hår tillbaka.

Nä usch vad ont, har du gjort något särskilt med axeln? Hoppas det lindrar och att du mår bättre :) jag själv lever med min värmedyna dyna.

Värme gör så gott!

Hälsa dina underbara busar, de är sådana linslusar;) kramizar

http://mobil.overleva-uretrit.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se