Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 maj 2016

TÄVLING!!

Av bian - 18 maj 2016 21:22

Nu ska vi ha en tävling på Webshopen tänkte jag, och två kommer vinna :D Det man behöver göra för att vinna är att gilla och dela vårt Facebook inlägg, kolla in webshopen och kommentera på FB vad du vill vinna, finns något för dom flesta :) För er som redan gillar sidan, bara att välja vinst och dela :D


Här hittar du webshopen 


Här hittar du oss på Facebook

 

Puss å kram till alla som vill vara med :)

 

  

 
ANNONS
 
Ebba

Ebba

18 maj 2016 21:41

Wee! Jag har delat på FB!😄

http://Nouw.com/ebbolella

 
natalia

natalia

19 maj 2016 10:49

Ska kika :D

http://nouw.com/nattis

 
Days by Johanna

Days by Johanna

19 maj 2016 12:58

Ska absolut vara med! :)

Javisst är han söt. Ja nu är han ganska lik mig, men också sin pappa, när han var mindre var han en kopia av sin pappa

http://daysbyjohanna.blogspot.se

 
Danne

Danne

19 maj 2016 15:18

Kul med tävling :)

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Sandra\\\\\\\\\\\\\\\'

Sandra\\\\\\\\\\\\\\\'

19 maj 2016 15:47

Åh så roligt :D jag är med, har gjort de som står =)

http://ssandras.se

 
natalia

natalia

19 maj 2016 16:45

Hej! Du blev vinnaren av en Wild Chips påse.

Kan du mejla din adress till natalia.98@live.se

http://nouw.com/nattis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se