Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 maj 2016

Lång arbetsdag

Av bian - 18 maj 2016 14:12

idag jobbar jag heldag, sista veckan jag jobbar mitt ordinarie schema, känns väldigt konstigt ska jag säga. Berättade för kunderna en dag att jag ska sluta med min tjänst och dom visade sånt otroligt stöd så jag blev alldeles rörd. Dom flesta av mina kunder är verkligen så sjukt goa, kommer sakna dom otroligt mycket :( Finns säkert en mening med detta med men lite ledsen får man vara en stund tycker jag innan man tar nya tag!


I juni får det bli att göra massa saker som jag behöver komma ikapp med. Har upp i all annat skit fått inflammation i armen som inte vill gå över så nu blir det att gå på Ipreen igen en vecka, så trött på alla tabletter. Vill inte äta dom! Men vad ska man göra, måste få min kropp "hel" igen. Har ändå känts mig ganska positiv denna veckan, känns som mycket kul väntar i sommar o höst, bara en magkänlsa, får hoppas den har rätt :)


Idag kommer en tävling upp på Facebook :D

 
ANNONS
 
Annie

Annie

18 maj 2016 17:43

Jag förstår dig helt! gillar inte att äta tabletter jag heller, men vad gör man om man vill bli bättre .. :)
Hoppas din arm blir bättre snart! tycker faktiskt synd om dig :/
Nu får det vända<3

Sv: Tack så mycket :)

Ja jag tänkte göra nåt sånt inlägg framöver :)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Days by Johanna

Days by Johanna

18 maj 2016 19:36

Förstår det är tråkigt, skönt du fick fint stöd av dem iaf! :)

Javisst blev han fin nu som klippt. Ja han avr ju fin innan med, men han var mer bebis då

http://daysbyjohanna.blogspot.se

 
natalia

natalia

18 maj 2016 20:02

Vad duktig du är :D

http://nouw.com/nattis

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

18 maj 2016 20:33

Måste ha känts jättehärligt att veta att man är uppskattad av sina kunder!

http://fluring.blogg.se

 
Ebba

Ebba

18 maj 2016 20:46

Ska hålla utkik på fb! :D
Sv; Tycker mitt hår klarar av torrschampo jättebra faktiskt! Har jag i det den dagen det börjar bli fett så håller det sig kvar i ca 3 dagar till! :) Får se om det inte behövs ju längre jag fortsätter att bara tvätta det 1 gång i veckan! :)

Kör ekologiskt, parabenfritt och massa annat bra schampoo och balsam! :) Ska försöka visa det på fredag, om jag kommer ihåg! ;)

Kramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Anita

Anita

18 maj 2016 22:30

Men ååh, kunderna är så otroligt fina många av dom :D :D

http://siliiins.blogg.se

 
Annie

Annie

19 maj 2016 09:07

Sv: Varsågod fina du!<3

Får sen när det kommer upp, kanske nåt nästa vecka ;) har gjort flera recept, så vet inte riktigt vilken jag ska ta haha ;)
Få se vilken det blir ;)

Hoppas du får en bättre dag med mindre ont :)

Kramisar :)

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se