Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 16 maj 2016

REA!

Av bian - 16 maj 2016 21:54

Har massa rea i webbshopen nu för ska försöka få bort massa innan det blir en till webbshop så jag kan köpa in massa nytt. Så gå jätte gärna in och kika, blir snart en tävlingen på bloggen med :D 


Här hittar ni Facebook sidan


Här hittar ni Webbshopen :D

 

REA REA REA


  

 
ANNONS
 
linah

linah

17 maj 2016 08:13

bra tips!!

http://nouw.com/afroeve

 
natalia

natalia

17 maj 2016 09:39

SKa kika in!


Kul att du är med i tävlingen, Lycka till!

http://nouw.com/nattis

 
Ebba

Ebba

17 maj 2016 18:05

Åh weee, tävling!! :D
Sv; Tack tack! :)

Hahah, det är ju bra! Själv kan man hitta en tröja instoppad långt in i garderoben som man inte ens visste fanns! ;)

Kramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

17 maj 2016 21:32

Ska kika in den!

http://fluring.blogg.se

 
Sandra\\\\\\\'

Sandra\\\\\\\'

18 maj 2016 14:13

Spännande :) ska in och kika, ska du starta upp en till webshop? :)

http://ssandras.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se