Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 16 maj 2016

Dagens Nytta

Av bian - 16 maj 2016 19:05

Idag har mamma klippt min gräsmatta igen, gud vad tröttsamt det är med alla maskrosor! Tur dom bara finns ett kort tag på våren annars hade jag asfalterat hela tomten :D Sedan åkte vi till Tippen men MASSA med skit, så skönt att få bort det från garaget. Dammsugit bägge våningarna och mamma har fått med sig tvätt hem, för mitt i all annan otur så gick såklart tvättmaskinen sönder med :( Men tur i oturen att jag har mammas gamla ståendes för den funkar bara att dom skulle köpa nytt när dom renoverade så någon dag ska vi fixa så någon kan koppla in den.En dag var jag på Bibblan och lånade lite nya kokböcker så snart ska det testas nya recept som bara den :D

Gillar ni att läsa? I såna fall vad? Jag gillar självbiografier mycket och kokböcker då :D


 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

16 maj 2016 19:39

Åh vad kul med nya recept att få inspiration från :)
Jag har börjat fått lite mer inspiration till bakning igen, så det är kul :)
Duktig du är, som alltid :) och vad snällt av din mamma!

Sv: Jo jag har ju det onda, smärtan i kroppen men det är som det är.
Haft lite mer ont det senaste :/ men mått liite bättre psykiskt iaf, tror antidepp medicinen börjar hjälpa mig något. Tar den varje dag.

Hur mår du idag?

Ja jag vill verkligen ha tillbaka värmen igen! ;)
Har bara regnat här idag hos oss, trist.

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se