Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 15 maj 2016

Fel låt vann!! Grrr

Av bian - 15 maj 2016 16:33

Helt klart var Australien bäst, Ukraina gillade jag bara hennes scen och ljus men låten var ju inte alls bra. Så idag surar jag lite över det (precis som det är nåt att sura över, ilandsproblem). Vilken tyckte ni var bäst? Alltså Tyskland, har dom verkligen inte bättre att skicka än det, hahaha. Frans var ju lika söt som alltid, vanlig enkel låt som ändå hamnade bra tycker jag. Well done Fransie!!


Ännu ett ilandsproblem, vad är det med tvn på söndagar? Bara massa repriser från veckan som folk ändå kan se på play kanalerna på paddan eller datorn. Och är det inte repris så är det värdelösa program som går! Har ni något förslag på något bra att se på tvn?


Hoppas ni haft en bra helg :) Och att det fina vädret kommer tillbaka till veckan :) I miss the SUN :D

 
ANNONS
 
Annie

Annie

15 maj 2016 17:03

Håller med dig, gillade inte heller Ukrainas låt ..
haha jag verkligen i-landsproblem ;)
Har tyvärr inget bra tips på program att se, söndagar brukar det vara dåligt utbud på program tycker jag.

Åh kommer finvädret tillbaka i veckan som kommer? hoppas det :)

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se