Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 maj 2016

Växthuset

Av bian - 11 maj 2016 18:12

Måste bara visa er lite bilder från växthuset, det växer som bara den nu och det är så himla mysigt. Det roligaste som finns och så otroligt gott det blir det man odlar själv. Nu kan man ju även köpa eko jord och fröer så det är ju toppen om man vill ha det. Jag ska måla och så lite, bl. a spånskivan och sedan plasta in den men har inte hunnit ännu. Kanske blir imorn när jag är ledig. Idag har jag klippt Nova med, hahaha ser ut som man slaktat något djur. Då tog jag ändå bort säkert 2/3 o slängde innan ja tog bilden. Inte konstigt det är hårigt inne även om dammsugaren går varm!


Sår ni någon grönsaker eller annat hemma?

 

       

 
ANNONS
 
natalia

natalia

11 maj 2016 20:33

Vi har potatisland :D

http://nouw.com/nattis

 
vivi

vivi

11 maj 2016 21:04

Hejhej :)
Är lite avis på ditt växthus, ngn gång i framtiden hade det varit mysigt att skaffa !!

http://ww.missvivis.se

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

11 maj 2016 22:21

Vi satte igång och odlade i helgen här hemma så har massa olika saker nu :)

http://fluring.blogg.se

 
Elin

Elin

12 maj 2016 08:52

Ja, egenodlat är det roligaste och det verkligen smakar så som det ska smaka! Inte massa besprutat skit!
Vi köper mycket eko :D

Ser ju jättebra ut :D så glad för din skull att de är på väg, att du får något gott av njuta utav!
Ja, har planterat rädisor och lite annat smått.

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Anita

Anita

12 maj 2016 12:15

Men ååh, jag vill också ha ett växthus!! :D

http://siliiins.blogg.se

 
Ebba

Ebba

12 maj 2016 16:05

Åh vad kul med växthus! Vi odlade morötter och rädisor förra sommaren! :)
Sv; Ja, man känner sig helt hopplös... Samma här, allt på magen.
Fy satan vad du gjorde min dag till det bättre, TACK!<3

Massa kramar!!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Danne

Danne

12 maj 2016 16:56

Oj vilket stort växthus du ser ut att ha.
Här har vi försökt att ha jordgubbar, men dom visade sig inte bli större än typ smultron och sen växte allt igen med ogräs haha :)
Klarar knappt att hålla blommorna inne vid liv :)
Ja det är mycket hundhår just nu. Vet inte hur jag skulle överleva utan våra robotdammsugare, dom får gå varje dag.

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

12 maj 2016 19:53

Vad mysigt. Önskar jag hade trädgård. :) vi sår lite tomater på balkongen.kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se