Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 10 maj 2016

Sommar är här!?!

Av bian - 10 maj 2016 19:15

Vilket underbart vöder vi haft det sista dagarna, som mitt i sommaren men bättre nästan. Djuren är helt slut, man får försöka hålla dom svala. Fattar inte folk som lämnar sina djur i bilen, vad är det för fel på dom människorna!! Ge dom djurförbud och straff så dom lär sig av misstagen! Vad skulle ni göra om ni såg ett djur i en bil i solen?


Haft mycket på gång det sista och tappat intresset för datorn lite då jag hellre varit ute men nu lovar jag att skriva oftare igen! Varit en del vila med, då min sömn fortfarande spökar:( Har massa nya recpet jag vill dela med mig av :) I växthuset frodas grönsakerna nu och till och med vinrankan är på väg upp igen, trodde inte den skulle det för den har varit seg i år men verkar bli druvor i år med. Kanske får bli att trampa druvor och göra vin i slutet av sommaren :D :D


Har det hänt något nytt med er? Hur mår ni? Ska svara på alla era kommentarer ikväll :D <3


 
ANNONS
 
Days by Johanna

Days by Johanna

10 maj 2016 20:01

Hoppas sömnen snart rättar till sig och ja datorn står inte så högt upp när solen och värmen är här :)

Ja, jag hoppas han snart bli kry igen

http://daysbyjohanna.blogspot.se

 
Micke

Micke

10 maj 2016 21:25

Okej, äter du fisk då?

http://mickemovie.bloggagratis.se

 
Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 maj 2016 22:14

Håller med dig, hur fan kan man lämna sina djur i bilen i den här värmen, jävla idioter till människor!! blir så arg att det faktiskt finns människor som gör så.

http://ssandras.se

 
natalia

natalia

10 maj 2016 23:39

Ja visst är de underbart!

http://nouw.com/nattis

 
Anita

Anita

11 maj 2016 09:00

Heeelt underbart väder :D :D

http://siliiins.blogg.se

 
Danne

Danne

11 maj 2016 15:54

Hej! Så skönt med sol och värme. Det gäller att passa på att ta vara på det då det bara är 7 månader till jul :)

Jag har ofta min hund med mig när jag ska någonstans men jag lämnar henne aldrig långa stunder i bilen. Får hon vara i bilen några minuter så har jag takluckan och ett par fönster öppna , ibland även acn på om det är väldigt varmt.
Ser jag en bil med hund i så börjar jag med att kolla hur hunden verkar må. Är det inte akut så finns det ingen anledning att slå söder någon ruta. Står bilen tex vid en affär kan jag be dom att ropa ut ett meddelande. Annars är det enkelt att kolla vem ägaren är genom regnr på bilen och sen försöka ringa upp personen(smsa regnr till 72503).
Efter det är det dags att ringa polisen och höra vad dom säger om det hela, först där efter skulle jag slå sönder en ruta för att hunden ska få luft eller för att få ut den.
Tycker självklart att man ska hålla koll om man ser hundar i bilar men tycker samtidigt att det blivit en hysteri att panga bilrutor.
Jag har koll på min hund och min bil. Min hund skulle aldrig hamna i ett akut läge på grund av värme i bilen. Skulle någon slå sönder något på min bil utan att först ha försök få tag på mig (vilket man enkelt skulle få) så skulle ja slå sönder deras bil också :) Men där det är akut ska man självklart hjälpa hunden.
Så tycker jag :)

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

11 maj 2016 16:19

Ja det är så sjukt med dem som lämnar sin djur i bilar, blir ju stekhett :/ usch för sånt ..

Jobbigt för dig med sömnen! sover du nåt bättre eller är det lika som förut?

Sv: Ja sånt är så irriterande :/ då fattar dem verkligen ingenting känns det som :(
Jag trivs inte riktigt nu tyvärr, gått ner så mycket i vikt sen allt började :/

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

11 maj 2016 19:23

Tycker inte heller om när man lämnar djuren i bilen.. :(
Sv; Eller hur! :)

Men uscha..:( <3 Jodå, bara bra!<3
Kramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Ingen bild

Danne

11 maj 2016 20:06

Sv. Ja har man slocknat så är de ju bra om någon tar hand om hunden, om de är akut men som de är nu vågar man knappt gå ifrån bilen med risk att få rutorna krossade av folk som har noll koll. Tror väldigt få även vet hur svårt det är att slå in en ruta och dess ev konsekvenser.
Men visst, de finns ju idioter som lämnar både hund och barn i bilen allt för länge och då är de ju nåt annat.

Nej jag har inte sett nåt svar på mailet :) De e ingen brådska :)

 
Elin

Elin

12 maj 2016 08:47

Ja vädret de senaste dagarna har varit så himla underbart!! :D
Mhm, vi försöker också visa hänsyn till vår hund! Att ha honom på svala platser, att han får i sig mer vatten osv :) allt för att han ska få må bra!
Tycker att det är helt absurt av oss människor att inte inse vad som kan hända :o fan vill de på riktigt att de ska dö? Detsamma med barn...

-Jag skulle självklart försöka hjälpa så gott jag kan :)

Det är okej att du tar pauser, vi vet din situation och vi vet hur du mår ibland! <3 Vi finns här.

Joo jag mår rätt så okej. Det är ju med magen så att säga och huvudvärk lite från och till men annars finnemang :)
Sv; <3 kärlek till dig Sofia. Tack för att du förstår och att du läser det jag skriver!
Nej, mamma har funderat på det men jag vill tyvärr inte äta p-piller... vad skönt för dig att de hjälpte för dig :D man kanske skulle testa iaf! Vi får se vad läkaren säger när jag träffar honom och gått genom undersökningar!

Saknat dig Sofia! <3 ja det är okej om du tar pauser också!
Kram <3

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Annie

Annie

12 maj 2016 10:10

Sv: Alltså jag vet inte riktigt, det är säkert en blandning av olika saker :/ började ju gå ner i vikt redan när min värk och mina smärtor i kroppen började för ca 1 år sen.

Av olika sjukdomar så kan man ju gå ner i vikt/upp i vikt också, men magen har ju inte varit bra heller, plus att jag haft/ har mycket ångest, äter antidepp :/ så det är väl inget vidare egentligen.

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se