Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 19 april 2016

Plastblommor i all sin ära!

Av bian - 19 april 2016 14:58

Jag börjar tröttna rejält på mina katter och blommor - det är inte bra kombo alls! Allt ska dom riva ner, det har varit lugnt länge men nu är dom inne i nåt vårrus som gör att dom busar så mycket så saker åker ner hej vilt. Många av saker går inte sönder men det tröttsamma är när det är blommor med jord i, så nu är ja trött på det så bestämt att byta ut några. där katterna sitter mest till plastblommor så mitt tålamod får lite vila :D


Inatt sov jag inte ens en minut! Var ute med hundarna kl 8 och sedan bäddade jag om lakanet och vädrade sängkläderna, och la mig med huvudet i solen i sängen med filten och lyckades SOMNA 1,5 h, jag blev så paff när jag vaknade att jag nästan började gråta. Gud vad skönt att det är sova, saknar det som bara den. Tänk att man ofta glömmer att uppskatta det, men man är SÅ beroende av det!


Vad tycker ni om mina plastblommor? Katterna gillar dom inte :P


 
ANNONS
 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

19 april 2016 18:13

Åh vad jobbigt att katterna river ner blommorna. Jag tycker själv att vissa plats blommor är otroligt fina, medan andra bara ser plastiga ut :)

http://fluring.blogg.se

 
Anita

Anita

19 april 2016 19:24

Hahaha, hade precis samma problem när jag hade två kattungar förut. Blev heelt tokig.... Tycker plastblommorna blev fina och såg inte ens så plastiga ut :D Kram

http://siliiins.blogg.se

 
natalia

natalia

19 april 2016 21:39

Jättefint!

http://nouw.com/nattis

 
Days by Johanna

Days by Johanna

20 april 2016 12:53

Ja skall ta tag i och sälja kameran i helgen när jag är ensam :)

http://daysbyjohanna.blogspot.se

 
Emm

Emm

21 april 2016 07:06

Bra med plastblommor om man är kattägare. De kan ju äta upp alltan har annars och kan vara giftiga :( hoppas du haft en behaglig vecka hittills. Kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 april 2016 16:26

Tycker blommorna är jättefina trots att de är plastblommor :)

http://ssandras.se

 
Polly

Polly

21 april 2016 19:38

Så typiskt katter hihi. Kram

http://pollysvensson.blogg.se

 
Sara

Sara

22 april 2016 23:04

SKÖNT att du fick sova lite, man behöver sömnen så otroligt mycket för att fungera i vardagen.

Haha känner igen problemet med blommor och katter! Våra, speciellt Nala tuggar på blommor och tycker det är jätte gott! Nu har vi dock några blommor så fått vara ifred och dom hon tycker mest om har vi vardagsrummet som vi har stängt pga Kimi och hennes benägenhet att kissa där inne! Så då blir blommorna skyddade också ;)

Sv: Tack! <3
Ja det är ju det som är svårt,det är ju tankarna som sätter stopp för det tror jag allt. Så vi får se vad som händer helt enkelt!

Kramar

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

23 april 2016 13:37

Hahhaha katter alltså, inget de kan låtas vara :P låter som en bra id!
Tycker ju att de är fina :)

<3 skönt att du lyckades få någon sömn! Endast en timme kan göra så mycket, speciellt i din situation!! Blir så glad :D


SV; Vad kul :D ja det är klart vi vill läsa den! <3

Ja, men det gick över snabbt :) vad lyxigt att endast ha prov i så få ämnen, vi har ju två till ämnen och det tycker jag är absurt! Hahah ja det är ju ett tag sedan ;)

Förstår det fina Sofia,sömnen är ju det viktigaste delen om en!
Om du behöver prata så vet du vart jag finns!

Mmm men tydligen avböjde läkaren det nu.. läs mitt näst senaste inlägg!
Kram <3

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Ebba

Ebba

24 april 2016 16:58

Jag älskar plastblommor, dock kör jag oftast på "levande" nuförtiden! ;)
Sv; Ja det var kallt, snöar dessutom hos oss titt som tätt.. :(

Men uscha vännen! Tycker så synd om dig!<3

Massa kramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
N

N

25 april 2016 23:31

Jag gillar dom!!

http://nathalies.vione.se

 
Ingen bild

Danne

26 april 2016 17:39

Hallå där!
Va ju ett tag jag var in här.
Är nyfiken på hur du har det så måste smygläsa lite snabbt :)
Hörs snart igen (tänkte be dig om lite råd framöver men tar de senare).
Kram kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se