Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 april 2016

Lite sömn

Av bian - 18 april 2016 09:11

Inatt fick jag sova lite tack vare sömntabletten men det är knappast mycket ändå och en orolig sömn. Vaknar hela tiden, drömmer massa. Men skönt att kunna sova 2 timmar i rad nån gång i veckan, man blir ju helt slut när man inte har sovit något. Idag är det morgonpass och kvällspass som gäller för mig på jobbet, jag har pass april ut sedan vet ja inte vad som händer, det stressar upp mig mer än nåt annat. Men men det löser sig kanske på nåt vis, får ja hoppas. 


Måndag är verkligen en sugigt dålig dag, helgen har gått fort och långt tills nästa helg :P Har ni något kul planerat i veckan? Ja ska mest jobba, förhoppningsvis kommer solen så ja kan greja lite i växthuset. Tycker det är väldigt kallt ännu när solen inte är framme... SOLEN KOMSI KOMSI :D

  

 
ANNONS
 
Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Sandra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 april 2016 11:34

Skönt att du fick några timmar sömn iallafall, och så kul med ett växthus :D hoppas solen kommer så du kan fixa med det i veckan!

http://ssandras.se

 
Days by Johanna

Days by Johanna

18 april 2016 12:51

Förstår det stressar upp dig. Hoppas det löser sig för dig och att du får sova lite

Nej jag är lite kluven på och sälja, men ahr inte intresset coh tiden som innan jag träffade Erik. Finns ju många bra som är mindre och lättare och ha med sig.

http://daysbyjohanna.blogspot.se

 
natalia

natalia

18 april 2016 19:14

Det bara regnar o regnar..

http://nouw.com/nattis

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

18 april 2016 20:01

Åh vad jobbigt att du inte kan sova, skönt att du fick några timmar idag i alla fall!

http://fluring.blogg.se

 
Anita S

Anita S

18 april 2016 20:32

Jobbigt :( kram!!

http://siliiins.blogg.se

 
Emm

Emm

18 april 2016 22:16

Jag har aldrig vågat testat sömntabletter men skulle egentligen behöva. Sover rätt kasst trots mina timmar. Kommer nog inte in i djupsömnen ibland för jag vaknar liksom inte upp utvilad. Är dom bra? Kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Elin

Elin

23 april 2016 13:40

Bra att du fick någon sömntimma! <3 glad för din skull för man behöver sömnen!

Du ska se att det löser sig! Förstår din orolighet men gör inte det <3 allt blir bara värre då.

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se