Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 april 2016

Otur otur otur

Av bian - 14 april 2016 15:25

Nu har jag inte varit här inne på ett tag för oturen fortsätter förfölja mig... I början av förra veckan blev jag sjuk med feber och sover fortfarande ingenting! Var sjuk från jobbet mån-ons och ledig torsdag o fredag, skulle sedan jobba lördag. Gick ut med hundarna och blir yr och trampar ner i en grop och får så jävla ont att jag inte kan gå. Ringde mamma i panik och grinade av smärtan så hon fick slänga sig i bilen med sina kryckor och komma direkt. På natten hade jag så ont alltså, grät mig igenom hela natten så på söndag åkte vi till sjukhuset och röntgade men inget var av som tur va men ledbandet hade tänjts ut, ja har skadat den foten några gånger så nu var det nära att gå av!!! Jag har haft så ont alltså, så här ont har ja nog nästan aldrig haft! 


Så man kan undra när denna jävla oturen ska ta slut. Dessutom ringde min chef på onsdagen när jag ligger o vrider min i smärtor och säger att jag blir av med halva min tjänst för att tjänsterna ska göras om så man måste jobba i Göteborg. Gud så ledsen jag blev alltså, kunde inte fatta nåt... Var nästan som i chock. Förstår liksom inte, oturen verkar aldrig aldrig ta slut! 


Så har inte orkat skriva i bloggen men saknar er alla bloggisar, ska försöka svara på alla era kommentarer nu <3


Hur är det med er?

 
ANNONS
 
Nea

Nea

14 april 2016 16:38

MASSVIS av styrkekramar till dig- du behöver ta det lugnt och snart så händer nog något bra!! kram

http://www.minmia.bloggplatsen.se

 
Sandra\\\\\\\'

Sandra\\\\\\\'

14 april 2016 18:07

Usch låter inte roligt det där med foten :( hoppas det går över!

http://ssandras.se

 
Tilda Barkselius

Tilda Barkselius

14 april 2016 18:54

Men gud stackare, förstår att det känns jobbigt nu! Skickar massa kärlek <3

http://fluring.blogg.se

 
Ebba

Ebba

14 april 2016 19:13

Men vännen!! Fy fan alltså.. :( När ska de ta slut?! Hur är foten idag?<3

Sv; Hahah en riktig "Lchf"-dryck är det! xD Är ett ägg, kaffe, kokosolja och smör i.. Hahah låter ju sjukt äckligt men så gott! ;)

Glad påsk i efterhand till dig också!<3 Jodå, bara bra med mig! Lite nervös inför nationella provet imorgon bara! :S

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Days by Johanna

Days by Johanna

14 april 2016 19:22

Stor kram till dig, verkligen otur :(

Trist med tjänsten :/

http://daysbyjohanna.blogspot.se

 
Annie

Annie

14 april 2016 19:34

Nä men gumman .. <3

Stackare, vad jobbigt :/
Sån otur du har, nu bara måste det ju vända snart! ..
Men har du halva tjänsten kvar el är du arbetslös nu?

Hur har det gått med munnen för dig?
Har tänkt på dig mycket :)

Förstår att du inte orkat skriva här. skriv när du vill och har orken!

Massa kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

14 april 2016 21:13

Många kramar till dig Sofia! Hoppas allting löser sig <3

Vad läskigt att du trampade fel i gropen :o

Helt jävla sjukt att din chef bara kan ringa och säga något sådant! Nästan "sparkar" dig på ett sätt. Fy fan. All ilska just nu för vad han gjorde och sa!!!

Önskar jag kunde göra något för dig vännen...hjälpa dig med det du inte kan och orkar! Fixa jobbet och allt.. <3

STYRKEKRAMAR!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Annie

Annie

15 april 2016 10:16

Sv: Vad jag känner igen mig i det du skriver .. känner ungefär som du verkligen!
Orkar inte träffa människor/kompisar knappt, är mest hemma, har ont :/

Usch gillar inte mig själv alls just nu, vill bara bli friskare, kunna jobba/ plugga/Vara glad/ ha ett "normalt" liv mm.

Lider så med dig :(

Va? måste du vänta ett halvår på att få hjälp med munnen? :/
men hur ska du kunna äta och så då? tycker så synd om dig<3

Om vi bodde närmare, hade jag hälsat på dig :) hade varit kul att ses :)

Nä vad trist med jobbet :/

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

28 maj 2016 10:50

Jag hoppas det vänder för dig och det snart! Vi verkar vara några oturs korpar :/

Lider med dig, har aldrig varit med om att ha ont ledbandet men kan tänka mig smärtorna :( en verkstadskille vi reparerar bilar hos hans ledband bara smäll rätt av och fy fanken vad det hördes sa han.

Alltså du är så gullig som kommer ihåg mig! Försvinner då och då från bloggen. Har hänt mycket.

Därför jag varit så frånvarande.

Nu är allt lite bättre. Har i veckan hämtat hem mormor från sjukhuset.

Alltså jag kan inte beskriva hur de behandlar äldre där :/ nu när vi kom hade hon trillat för tredje gången! Och detta fick vi reda av hennes grann patient!!! Ingen i personalen berättar någonting.

Det blev droppen så vi bara klädde på henne, satte henne i rullstolen och gick. Då började de gapa att de skulle kalla på vakt och att vi tog patienten bla bla bla.

Vården de ger är frivillig. Så man har rätt att avbryta den när man vill.

Sen har jag haft väldigt ont. Ett riktigt jobbigt skov så orken är lite sådär.

Vet inte om jag berättat detta men sen i februari fick jag lite en crush på en kille som jobbar mittöver oss.

Det sjuka i det hela var att det kändes som han var intresserad också. Men det hände inget. Bara massa blickar och han kör väldigt sakta förbi när jag är ute på framsidan eller gården.

Flera gånger har jag upptäckt att när jag jobbar utomhus och tittar ner men sen tittar upp så stirrar han ner mig haha.

Det roligaste som hände och gav mig lite jippi nu kommer nåt hända. Det var när jag tvättade förvisso en snygg bil och han körde ifrån sitt jobb. Jag tittade mot honom i bilen och när han märkte det så tvärnita han för att kunna glo lite till.

Asgarvade verkligen då!!!

Sen letade jag upp honom på Facebook, tänkte ja han är kanske blyg. Och det såg ut som han verkade reko. Sen dagen efter såg jag att han blivit vän med vad jag tycker en fjortis blondin som har nästan 5000 vänner och 1200 följare samt bytar profilbild 10 ggr om dagen. Utmanande.

Hittade han även på Instagram och blev väldigt besviken då jag såg att han följer massa porr inlägg typ såhär Balkan girls, booty thongs of the day, sexy playboy Jennifer etc etc etc. Ser ut som han enbart tänder på utländska tjejer med perfekt kropp.

Hade han varit intresserad av mig hade han väl ändå inte jagat massa andra tjejer så här? Besviken blev jag iallafall ^^

Många kramar till dig och vovvarna

http://mobil.overleva-uretrit.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se