Allt om mitt liv... Å lite till

Alla inlägg under mars 2016

Av bian - 1 mars 2016 18:57

För ett tag sedan fick jag lite gratis kuponger från Oatly så jag kunde testa deras prodokter lite mer och självklart blev jag toppen glad över dessa! Så vill gärna rekommendera några till er, som jag hopps ni kommer vara sugna att prova :)


Oatly Havregrädde Eko 1 liter

Denna grädden är en av de lättaste saker du byter ut vanlig grädde i matlagningen. Smakar ungefär samma och ofta har man ju andra smaker i, bara att grädden ska göra konstistensen, jag köper bara denna nu. Dessutom, denna eko finns i vanlig storlek 2.5dl men denna 1 liters kostar bara runt 32 kr och är ekologisk, alltså kommer du billigare utan än om du valt vanlig grädde och stort PLUS att den är ekologisk!! Kan ju inte bli bättre :)


Oatly Havregurt

Denna havregurten har jag fastnar för, den har lite vaniljarom i så smakar inte alls havre som vissa av dom andra produkterna. Perfekt till frukosten med ex musli eller lite sylt och flingor. Dessutom har jag gjort yoghurtglass på den, man låter den rinna av i filter under natten, sedan gör ni min veganska glass fast blandar i även denna, ca 2 dl till brukar jag blanda i. Blir toppen gott, frisk och fräsh glass som inte blir så tung i smaken eller magen :D God att ha i smooties eller milkshake med!


 Oatly iMat Fraiche 0.5 l

Denna Fraichen är inte lika syrlig som vanliga creme fraiche men så länge man inte ska ha den "bar" så funkar den till precis samma saker som vanlig. Den blir lite lösare i värme men jag kör alltid på denna ändå. Grymt bra att ha till ex kalla såser och dipp. Kostar lite mer än vanlig men handlar om 2-3 kr på den lilla burken, några till på den stora, så helt klart värt det :)

En annan sak som ska tilläggas med Oatlys produkter är att dom har OTROLIGT lång hållbarhet, dom håller oftats i flera månader! Grymt bra tycker jag som storhandlar i stan en gång i månaden, då köper jag alltid en extra av allt och ställer i min kyl nere så jag har reserver hemma :D

ANNONS
Av bian - 1 mars 2016 14:43

Jag fått tid idag till att dra tanden... På fredag... Är lite smått nervös inför det måste jag erkänna, vet att det kommer gå bra men med tanke på hur ont jag fått av bedövningen sista gångerna så är det nog mest det jag är rädd för, och känsla att dra tanden! Har dragit två tänder när jag var i början av tonåren men det minns ja knappt...


Ingen sömn inatt, eller en orolig sömn. Gud vad sömnen är viktig för hur man mår alltså! Idag har jag inte haft motivation till något alls... Satte igång med ost nr 2 idag, smaken blev toppen men den skar sig å då blev ja skit sur på skiten och hade ingen lust alls. Slängde in den i kylen ändå för att se hur den blir när den stelnat. Har slängt in en tvätt och dammsugit två våningar men hade massa planer för idag som jag inte alls har lust med, så himla tråkigt!! :( Ska ut och klippa Nova lite en stund, tråkigt o grått väder är det med, bllläää :P


Känner ni också så här ibland? Vad gör ni för att bli mer motiverade då?

ANNONS

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se