Allt om mitt liv... Å lite till

Alla inlägg under mars 2016

Av bian - 7 mars 2016 18:01

Så himla kul att beställa nya saker till shopen :) Har beställt ganska mycket & lite dyrare kläder denna gången, bl.a jätte fina somriga långklänningar! Sedan en snygg blus i svart och vinrött och lite små saker, här är några av sakerna :) Dom coola plåtskyltarna tror jag kommer bli populära :D 


  

ANNONS
Av bian - 7 mars 2016 17:31

Efter en del envishet fick jag till slut fixat skåpet, mamma fick hjälpa mig tills stommen stod upp sedan gjorde jag resten själv. Gick riktigt bra faktiskt :) Det får plats otroligt mycket i det, har till och med plats över :D Jag hade innan ett långt barbord men har bytt till en 2-sits nu för att köket ska känns lite större eftersom skåpet tar ganska mycket plats :) Har inte riktigt vant mig än vid det korta men sitter aldrig där ändå och äter och har matbord i vardagsrummet som man kan sitta vid om det kommer nån på middag, vilket aldrig typ händer ändå :P


Så här såg det ut innan när jag tömt det gamla skåpet


Så här blev det :)  

        

ANNONS
Av bian - 7 mars 2016 14:29

Fy har en passiv dag idag, har så ont i tandköttet å blöder hela tiden om ja råkar komma när. Ätit soppa bara idag å så får det vara nu tills detta går över. Skulle bara vilja spola fram tiden till sommar och bättre i munnen för tiden går så sakta känns det som. Ligger i sängen igen å tänker nog inte gå härifrån förrän ja ska jobba. Tänkte lägga upp bild på hur skåpet blev men såg inte bra ut från mobilen så kommer inlägg om det senare :-D

Blääää för måndagar!!! Hoppas ni har bättre dag än mig
Av bian - 6 mars 2016 18:02

Jag tycker det är så kul och säga facon, det gör dom i Modern Family :D Detta är alltså bacon som är gjort på soyaprotein. Jag tycker inte det är en enda smak i denna som är som bacon, ja har aldrig varit nåt stort bacon fan men jag vet ju hur det smakar. Denna är precis som falukorv tycker jag, smakar som det, ser ut som det och samma konsistens. Så bacon skulle jag nog inte kalla det, helt okej smak och hade man haft det i ex stroganoff så skulle man kunna "lura" vem som helst att det är falukorv! Jag kommer nog köpa den igen men då ha den som korv som sagt :)


Någon som provat denna?

 

 

Av bian - 6 mars 2016 15:37

I fredags hade jag till o med tagit ledigt från jobbet för att jag skulle och dra ut tandj*veln, hade förberett mig och oroat mig hela veckan. Men jag ville ju dra ut den, så det ska hända något MEN så kommer jag till tandläkaren och dom undrar hur jag mått och mår, säger att jag är lite nervös men vill få det gjort då kan ni ju gissa vad dom säger??? JO att protesen till tanden inte kommit ännu. ÖHHH kan man bara få lite mer otur!!! Åhhh så besviken jag blev, dom kunde ju ha ringt, dom sa att det blivit nåt missförstånd dom emellan så därför ingen ringt!!! SUUUCKKKKK!!!!!


Dom fick slipat ner tanden rejält i alla fall, så nu känns det böttre men ändå så jädra tröttsamt!!!!!!!!!!!

Av bian - 3 mars 2016 13:47

Just nu ser mitt kök ut som en jordbävning för jag har tömt skåpet som ska ner i källaren och sedan ikväll ska jag o mamma till Ikea och köpa det nya :D Längtar så till det är på plats, äntligen lite mer utrymme för alla saker jag har. Ändå har jag rensat massa! Kommer bli trängre i köket men ja är ju bara där när jag lagar, äter aldrig ens där, har bara ett barbord ifall att. Åhhhh längtar :D Först ska jag till tandläkaren och kolla upp två saker i munnen, och imorn ska ja dra tandjävlen, kommer nog inte sova så bra inatt men det får va, jag får sova imorn efter tandläkaren innan jobbet i värsta fall :P


Hoppas ni har en bra dag, idag har vi sett solen här men nu moln å tråk igen!

Av bian - 2 mars 2016 15:30

Äntligen lite roliga & billiga varor som Nyheter i vår webshop! Drinkunderläggen är sjukt snygga och i Retrostil! :D För att kolla in butiken så gör ni det här! Och ni måste ju bara gilla sidan på Facebook, den hittar ni här! Kommer snart komma upp tävling där :D


Men skulle ni vara intresserade av något så maila oss gärna på info@mixhsop.se eller så skickar ni melddelande till mig här i chatten så ska jag försöka göra lite bättre pris för er som följer mig här :D


Av bian - 2 mars 2016 13:35

Jag har aldrig varit så mycket för muffins som är massa smaker och saker i och på, jag gillar vanliga vanilj eller om det bara är några få bär i, enklast är det bästa :D Det är ju så himla enkelt att få muffinsen bra även att använda ex ägg. Så här är mitt enkla recept som alla kan fixa att slänga ihop, inte ens en elvisp behövs! Dessa utom är det väldigt lite socker i :)


Detta behöver du:

2 dl vetemjöl (glutenfritt går utmärkt)

2 dl majsmjöl

0.5 dl socker

3 tsk vaniljsocker

3 tsk bakpulver

2 dl soya eller havremjölk

100 gr mjölkfrittsmör (jag använder mitt egna hemmagjorda)


Muffinsformar ca 14 st

 

Så här gör du:

1  ) Sätt på ugnen på 200 grader. Sätt en kastrull på spisen och smält smöret.

2 ) Blanda mjölen, bakpulver, vaniljsocker och socker i en bunke.

3 ) När smöret smält blanda i soyamjölken. Blanda denna blandningen i mjöl blandningen och blanda med en gaffel till smeten är klumpfri, går att använda elvisp om man vill men ganska enkelt utan.

4 ) Klicka upp muffinsen i formarna, lämna ca 1 cm i formarna upptill, jag har inte så stora formar, då blir detca 14 st. VIll du ha bär i så kan du trycka i bären när dom är i formarna.

5 ) Ha muffisen inne tills dom börjar bli lite gyllenbruna, ca 12-15 min.   


Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se