Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 25 mars 2016

Sjukskriven

Av bian - 25 mars 2016 11:09

Det sista har det bara varit för mycket för mig med tänderna och andra saker med så jag fick sjukskriva mig en vecka och läkaren tyckte nog jag skulle vara sjukskriven mer men nu har jag börjat jobba för att ha något att göra på dagarna. Jag har fått förhoppningsvis tillfällig insomnia, så kan inte längre somna av mig själv, sömnen har ju bråkat länge för mig men nu går det inte alls längre :( Testat massa olika tabletter men inget hjälper bra, sover bara kvartar då och då, så kroppen orkar snart inte mer av det här. Drog ut tanden förra veckan igen, det gick bra. Var skönt att få ut skiten men protesen passar inte riktigt så just nu är ja tandlös... Fattar inte hur det kan vara 6-7 mån väntan till käkkirurgen, kan inte gå så här hela sommaren med en lös protes, hela sommaren är ju förstörd då! :(


Har inte orkat med bloggen på ett tag, ska försöka svara på alla era kommentarer idag, saknar bloggen men har noll lust att skriva något, hjärnan är helt slut. 


Hoppas ni alla får en en toppen bra påsk :D <3

 
ANNONS
 
Evy

Evy

25 mars 2016 11:28

Jasså ok!.. försöker du ens sova fast du inte kan?! :/
Ja asså ja vette faan varför det blitt såhär.. Händer många ggr när ja sover att ja vaknar upp olika tidigt å så eller sent mitt i natta å jag vet inte ens varför heller! Känns ju som man inte får den ordentliga sömn man behöver typ! -_- =/

http://nouw.com/mittlivommig

 
Evy

Evy

25 mars 2016 11:46

Men gu'! :O shit oj då. 5 dygn?!.. Skulle aldrig ja palla om ja låg vaken sådär å inte fick nån sömn på det viset! :/ Ja det lät ju en aning jobbigt det där du! :/

http://nouw.com/mittlivommig

 
Annie

Annie

26 mars 2016 09:56

Hej sofia!

Jag har undrat hur det varit med dig, tittat in här nån gång ;)
Så jobbigt för dig :/ att inte få sova är sjukt jobbigt-man blir ju som en zombie då till slut .. :(

Hur går det nu, kan du sova nåt el är det lika?
Förstår att läkaren ville sjukskriva dig längre.

Vad är det för protes du ska få? ska du dra ut flera tänder?

Tycker synd om dig, att du ska behöva ha det så här .. <3

Sv: Alltså inte så bra. Ont i kropp, ont i mage & problem med mat och toabesök .. jobbigt. Maten är ju så mycket av livet ..
Och jag har gått ner så mycket i vikt, inte kul för en smalis som jag :/

Och det psykiska och ångesten-en enda röra bara.

Massa kramar<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

26 mars 2016 10:36

Usch, hoppas verkligen det vänder för dig snart. Glad påsk vännen!

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Elin

Elin

28 mars 2016 17:11

Jag kan ju förstå dig att du inte orkar uppdatera när lusten inte finns och om du går trött hela tiden! Jag förstår dig, de andra gör också det! Om man liksom inte mår bra själv, hur ska man orka vara positiv och orka blogga då? Det går inte, någonstans måste man ju sätta stopp och erkänna <3

Kom tillbaka när du kan, orkar och vill <3 vi finns kvar!

Vad jobbig situation du har nu Sofia :o jag lider med dig!!!
Hoppas att du snart får sömnen tillbaka men också att de hjälper dig med protesen - galet om inget händer snart!

STYRKEKRAM

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Vivi

Vivi

6 april 2016 21:35

Hej vännen ! Hur är det med DIG ?? Tack för ditt söta mail, blev så glad!! Har turen inte vänt ännu för dig :(
Massor med kramar

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se