Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 12 mars 2016

Mellokväll

Av bian - 12 mars 2016 14:19

Idag sitter väl dom flesta klistrade framför tv:n när finalen till mellon ska vara.Vet inte vem ja ska heja på, känns inte alls som en självklar vinnare ikväll. Jag tycker många är bra :) Men en sån pang etta finns det nog tyvärr inte. Jag jobbar men ska ha på tvn så jag ser vem som går vidare :D


Vem tycker ni ska vinna?


  

Bild lånad av SVT.se


 
ANNONS
 
linah

linah

12 mars 2016 14:59

sv; har gått upp 15 kg så vill tillbaks till min normala vikt vilken är 46, <3
men tack så mycket fina du! <3

http://nouw.com/afroeve

 
Isabelle och Lucas

Isabelle och Lucas

12 mars 2016 15:11


Kan bli vem som helst som Viner :-) haha

Ska du se på Finalen av FARMEN också om en Vecka lr ??!!

http://www.---0o0---llsabellell---0o0---.bloggagratis.se

 
Annie

Annie

12 mars 2016 15:44

Jag är inget stort fan av mellon, men vi får besök från Sthlm idag, lörd-söndag och misstänker att dem vill kolla lite på mellon ;)
Så bjuder på det ;)

Ha en fin helg<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

12 mars 2016 17:03

Sv: Vad jobbigt med huvudvärk! hoppas det lättar lite för dig sen<3

kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

12 mars 2016 18:35

Spännande är det :) tittar dock inte på mello så pass mycket.. mer intresserad av eurovision! :)

http://nouw.com/ElinNordwall

 
mammamuxpux

mammamuxpux

12 mars 2016 19:14

är inget mello fan jag eller men fanns bara 2 låtar jag fastna för när jag hörde dom som var human och David lindgrens låt.
Såg honom på galaxy för nått år sen.

http://mammamuxpux.bloggplatsen.se

 
Isabelle och Lucas

Isabelle och Lucas

12 mars 2016 21:24


Ja blir nog Lina lr Camilla...men jag vill inte att nån av dom ska vinna....

För jag menar Nina är Rik förmodligen för hon är Politiker på massa olika grejer har jag sett, och Fredrik jobbar ju som nåt välbetalt jobb typ....

Lite tankar bara från mig till dig :)...Trevlig Kväll !!!!

Hoppas Lisa Ajax lr Oskar vinner :-)

http://www.---0o0---llsabellell---0o0---.bloggagratis.se

 
Tilda

Tilda

13 mars 2016 01:06

Ja Melodifestivalen är verkligen tradition :)

http://fluring.blogg.se

 
Ingen bild

Yvonne

13 mars 2016 14:23

Rätt låt vann!
Frans vilken sötnos, gillade både låten och killen direkt.
Det var den enda låten som jag fastnade för!

bian

13 mars 2016 15:26

Ja Yvonne det gjorde man verkligen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se