Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 7 mars 2016

Nya skåpet - Odda från Ikea

Av bian - 7 mars 2016 17:31

Efter en del envishet fick jag till slut fixat skåpet, mamma fick hjälpa mig tills stommen stod upp sedan gjorde jag resten själv. Gick riktigt bra faktiskt :) Det får plats otroligt mycket i det, har till och med plats över :D Jag hade innan ett långt barbord men har bytt till en 2-sits nu för att köket ska känns lite större eftersom skåpet tar ganska mycket plats :) Har inte riktigt vant mig än vid det korta men sitter aldrig där ändå och äter och har matbord i vardagsrummet som man kan sitta vid om det kommer nån på middag, vilket aldrig typ händer ändå :P


Så här såg det ut innan när jag tömt det gamla skåpet


Så här blev det :)  

        

 
ANNONS
 
Days by Johanna

Days by Johanna

7 mars 2016 21:36

Blev kanon bra! :)

Ja det är lite tråkigt med samtidigt så är det så det är ibland. Jag kommer ställa in mig på inga fler barn så blir jag inte besviken

http://nouw.com/daysbyjohanna

 
Anita

Anita

8 mars 2016 10:46

Väldigt snyggt!! :)

http://siliiins.blogg.se

 
Annie

Annie

8 mars 2016 11:27

Vad bra det blev & fint du har hemma<3

Du är så duktig Sofia!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Tilda

Tilda

10 mars 2016 18:24

Ser jättebra ut!

http://fluring.blogg.se

 
Elin

Elin

12 mars 2016 18:47

Duktig du är som pysslade ihop den själv :D fint och rymligt det var för saker!

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se