Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 2 mars 2016

Nya varor i webshopen!

Av bian - 2 mars 2016 15:30

Äntligen lite roliga & billiga varor som Nyheter i vår webshop! Drinkunderläggen är sjukt snygga och i Retrostil! :D För att kolla in butiken så gör ni det här! Och ni måste ju bara gilla sidan på Facebook, den hittar ni här! Kommer snart komma upp tävling där :D


Men skulle ni vara intresserade av något så maila oss gärna på info@mixhsop.se eller så skickar ni melddelande till mig här i chatten så ska jag försöka göra lite bättre pris för er som följer mig här :D


 
ANNONS
 
Amanda c

Amanda c

2 mars 2016 18:56

vad kul ska kolla :D

sv: ja det gör man :) Me det va riktigt oväntat :P

http://amandacarlberg.se

 
Amanda c

Amanda c

2 mars 2016 19:23

sv: verkligen :)

gillade på fb precis :)

http://amandacarlberg.se

 
Ebba

Ebba

2 mars 2016 21:11

Ska hålla utkik på facebook! Alltid kul med tävlingar ju! :D
Sv; Hon bestämde att jag inte fick vara med på idrotten, så jag drog därifrån och då brast det bara.. Berättade för idrottsläraren att jag orkar inte mer, så fick tillåtelse att gå till min mentor och prata istället. Min mentor och jag pratade en bra stund, så det var skönt, och hon har inte varit i närheten av mig sedan det hände! Tror hon blev rädd när jag tog det till våran mentor!<3

Ja, tre däruppe och två på nedre. Jag hade ju så trångt bland mina tänder så jag märkte ju inte av att det blev några tomma luckor, vilket var bra. Så jag tror inte det kommer se så konstigt ut åt dig heller!<3
Det kommer bli bra ska du se!:*

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Days by Johanna

Days by Johanna

3 mars 2016 13:01

Ja jag ville ha en väska som kunde fungera för mina saker och kunna Hugos blöjor och sånt med :)

http://nouw.com/daysbyjohanna

 
Elin

Elin

12 mars 2016 19:02

Alltid kul med nya produkter :D

Hur är det nu i efterhand och ha en egen shop?
Är det många som köper? :)

Många frågor i huvudet just nu ;)

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se