Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 1 mars 2016

0 % motivation & nervös inför tandläkaren

Av bian - 1 mars 2016 14:43

Jag fått tid idag till att dra tanden... På fredag... Är lite smått nervös inför det måste jag erkänna, vet att det kommer gå bra men med tanke på hur ont jag fått av bedövningen sista gångerna så är det nog mest det jag är rädd för, och känsla att dra tanden! Har dragit två tänder när jag var i början av tonåren men det minns ja knappt...


Ingen sömn inatt, eller en orolig sömn. Gud vad sömnen är viktig för hur man mår alltså! Idag har jag inte haft motivation till något alls... Satte igång med ost nr 2 idag, smaken blev toppen men den skar sig å då blev ja skit sur på skiten och hade ingen lust alls. Slängde in den i kylen ändå för att se hur den blir när den stelnat. Har slängt in en tvätt och dammsugit två våningar men hade massa planer för idag som jag inte alls har lust med, så himla tråkigt!! :( Ska ut och klippa Nova lite en stund, tråkigt o grått väder är det med, bllläää :P


Känner ni också så här ibland? Vad gör ni för att bli mer motiverade då?

 
ANNONS
 
Mancave

Mancave

1 mars 2016 16:25

Hoppas det går bra med gadden på fredag.

Ja, svårt att förstå den taktiken men bara bra för oss normala att det sållas bort lite klantskallar ;)
Hoppas hellre få träffa dig IRL istället snart ;)

http://mancave.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

1 mars 2016 16:49

Jag har dragit 5 tänder, så skönt när det är gjort!<3 Du ska se att det går bra, håller alla tummar och tår!<3
Jag brukar också känna så ibland, brukar oftast bara skit i allt och skjuta upp det till nästa dag då, och bara lyssna på musik! :)

Sv; Kompisen som inte är så snäll höll på igen, så jag ringde hem till mamma och grät en skvätt..<3 Tack, betyder mycket fina du!<3

Åh förstår att det var kul!! :D

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Mancave

Mancave

1 mars 2016 18:53

Jag håller tummarna, är säker på att det går bra på fredag.
Sköt om dig... Kram

http://mancave.bloggplatsen.se

 
Göran

Göran

1 mars 2016 21:28

Från en som är nästan dubbelt så gammal...
Om jag skulle berätta om min tandläkare från skoltiden skulle du antagligen inte tro mig. Men hon gav tandläkarskräck till hundratals barn här i Sundsvall förr. Men jag blev botad för några år sen då jag skulle dra ut en visdomstand.
Först gruvade jag mig för bedövningen. Men tack vare att sköterskan hade gett mig bedövningssalva innan kände jag inte ens sticket. Och det enda obehaget med själva utdragningen var ljudet då roten släppte taget. Smärtfaktor = Noll! Och tandläkarskräcken är borta.
Det kommer att gå jättebra för dig också!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

12 mars 2016 18:54

Hoppas det gick bra för dig vännen! Förstår din rädsla, är lika rädd att jag också någon gång ska behöva dra ut :(

Vilken skitdag det verkade vara för dig :( typiskt att det ska vara så!!
Hoppas det blir bättre framåt för dig <3

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se