Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 29 februari 2016

Jenny´s Wedding 2015

Av bian - 29 februari 2016 20:26

Betyg: ***


Skådespelare: Katherine HeiglTom WilkinsonLinda Emond , Alexis Bledel

 

Handling: Jenny har levt hela sitt liv med en stor hemlighet, hon är homosexuell. Hennes föräldrar som är åt det strikta håller vet inget men en dag kan inte Jenny längre hålla henligheten. Hennes földrar reagerar inte så bra på nyheten och när Jenny sedan berättar att hon ska gifta sig så vill föräldrarna inte ens komma men saker ändras under tidens gång, och till slut inser föräldrarna att dom inte vill leva sina liv utan Jenny.

 

Personliga reflektioner: Jag brukar gilla Katherine Heigls filmer men denna är lite mer drama än de komedierna hon brukar göra som jag gillar. Denna är helt okej, skådespelarna gör ett bra jobb, speciellt hennes föräldrar men själva handlingen känns lite uttjatad om man kan säga så utan att mena nåt illa. Konservativa föräldrar och ett barn som kommer ut som homosexuell har det gjorts många filmer om så då måste den liksom ha det lilla extra för bättre betyg. Helt klart okej film men var inte så mycket för mig. Ser ni den så skriv gärna vad ni tyckte :) Roligt att se Alexis Bledel i en film nu, man såg henne jämt för i Gilmore Girls, hon verkar vara så otroligt ödmjuk och snäll, duktig skådis med!

 

 

 
ANNONS
 
Emm

Emm

29 februari 2016 21:05

Åh blir så blödig av såna filmer :) Länge sen jag såg den. Hoppas din första dag denna vecka har varit bra. Kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

 
Amanda c

Amanda c

29 februari 2016 21:49

förstår vad du menar vissa ämnen känns som att de bara görs om och om igen på film och det blir tråkigt tillslut :/

Sv: ja känns såååå kul :D

http://amandacarlberg.se

 
Mancave

Mancave

29 februari 2016 23:05

Hur är det med dig hjärtat? Bättre med gaddarna?
Gillar förresten din nya bild ;)

http://mancave.bloggplatsen.se

 
Days by Johanna

Days by Johanna

1 mars 2016 13:44

Gillar henne så mycket. Saknar henne i greys :)

http://nouw.com/daysbyjohanna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se