Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 februari 2016

Death at a Funeral 2010

Av bian - 28 februari 2016 20:49

Betyg: ****+


Skådespelare: Chris Rock, Martin Lawrence, Danny Glover, Kevin Hart, Zoe Saldana, Luke Wilson


Handling: När famlijens pappa går bort samlas alla för hans begravning men precis allt som kan gå fel, går fel. Pappans hemligheter kommer fram till ytan och alla i familjen har svårt att hantera det med alla sina egna problem. 


Personliga reflektioner: Alltså det här är en av dom roligaste filmerna jag sett!! Har nog sett den 30 ggr nu och skrattar lika mycket varje gång. Den är lite hysterisk men händer något fel tiden och alla skådelspelarna går sina roller så otroligt bra. Underbart roligt som ge er massa skratt om ni har lite halv tokig humör som mig :)


  

 
ANNONS
 
Ida

Ida

28 februari 2016 21:00

SV: Jag har faktiskt inte sett nån av dem. Men The good lie verkar var mer min stil. ;) Blir nog inte den ikväll, men lägger den på "att se listan". Tack för tipset! kram

http://nouw.com/lillapys

 
Ida

Ida

28 februari 2016 21:04

SV: Jag har faktiskt sett Conviction, gillade den! :) Är lat och kör den som gå på tv4 nu. ;) Den kan jag se uppe i sovrummet också. kram

http://nouw.com/lillapys

 
Ida

Ida

28 februari 2016 21:06

SV: Ja det är nog dessvärre inte min stil. ;) Men ibland kan man behöva en sån film. kram

http://nouw.com/lillapys

 
Amanda c

Amanda c

28 februari 2016 21:30

åh den ska jag försöka se :D

sv: tack <3 idag har det känts bättre hoppas på att et ska fortsätta så

http://amandacarlberg.se

 
Znogge

Znogge

28 februari 2016 21:30

Tack för tipset! Gör en minnesanteckning om den :D

http://znogge.wordpress.com

 
Tilda

Tilda

28 februari 2016 22:16

Måste tyvärr säga att jag gillade orginalet (den engelska) versionen bättre, men den där är också bra :)

http://fluring.blogg.se

 
Amanda c

Amanda c

28 februari 2016 23:09

sv: jag är regissör och regiassistent i en teaterföreställning som Astroteatern sätter upp :D

absolut det ska jag :)

http://amandacarlberg.se

 
Elin

Elin

29 februari 2016 00:07

Hahaha åh det är så kul, men samtidigt hemskt att cirkus allting ska gå fel i en film! Man blir så nervös själv och känner paniken HAHA..

Kul att den var värd att se :D

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Days by Johanna

Days by Johanna

29 februari 2016 13:12

Nej, jag hatar ingen person, för att kunna hata den måste den gjort något otroligt förskräckligt. Hitler gjorde inte direkt några bra personer, men hatar jag honom? Nja, jag kände inte honom. Jag kan inte hata någon jag inte kände. Jag levde inte ens, men det betyder inte det han gjorde var okej.

http://nouw.com/daysbyjohanna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se