Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 februari 2016

Fixat med bloggen idag

Av bian - 28 februari 2016 17:55

Idag har jag fixat lite med bloggen, ska ändra mer med loggan en annan dag men orkar inte mer idag, trött på datorn & ska jobba ända till kl 21.30 med. Får hoppas det går nån bra film sedan ja kan kika på, så tror jag det blir varma mackor till kvällsmat, enkelt och snabbt :)


Vet ni något bra på tvn ikväll? Tror Baksmällan går, den kan ju aldrig bli fel en söndag kväll :D

 

 
ANNONS
 
Anita

Anita

28 februari 2016 18:26

Härligt :)

Svar; nej ingen vattenläcka. Stamrenovering så ska få helt nytt badrum ;-)

http://siliiins.blogg.se

 
Anita

Anita

28 februari 2016 18:30

Svar: i över 1 månad bor jag hos mamma nu då det inte finns tillgång till vatten och så :-)

http://siliiins.blogg.se

 
Days by Johanna

Days by Johanna

28 februari 2016 20:04

Kul och ändra om lite :)

Alla som åker i skåne som åker på jojoresekass har haft 20% rabatt på sin resa. Men nu skall det sänkas till 10%...

http://nouw.com/daysbyjohanna

 
natalia

natalia

28 februari 2016 20:24

Så kul :D

http://nouw.com/nattis

 
Ida

Ida

28 februari 2016 20:34

Jag ska se nån film innan jag sover tänkte jag. :D Frågan om vilken. ;) kram

http://nouw.com/lillapys

 
Ida

Ida

28 februari 2016 20:50

SV: Jag är ju också filmnörd så risken är att jag redan sett dem. Men gärna något drama eller så. Inte för läskig eller långdragen. ;) kram

http://nouw.com/lillapys

 
Annie

Annie

29 februari 2016 12:53

Kommer lite sent ;) men jag såg en bra film igår som gick på 3:an.
Den var riktigt bra, väldigt spännande typ hela filmen!
"The call" tror jag den hette, med Halle Berry.
Lite läskig ibland, men så bra. Satt verkligen som fastnitad i soffan och ville se hela :)

Baksmällan filmerna har jag sett och tycker personligen att dem är sådär :)

Du har gjort bloggen jättefin förresten :) kul ibland med förnyelse ;)

Sv: Har haft ganska ont och mycket symtom. så inte bra kanske men ok. Du då?

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se