Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 februari 2016

Pigg å glad :)

Av bian - 28 februari 2016 14:55

Idag vaknade ja pigg o glad fast att det var dimmigt och tråkigt ute, så idag blev det yoga inne bara för är ganska frusen så vill inte driva förkylningen till vansinne mer än jag behöver :P Så vi har städat lite snabbt och sedan gjort en god grönssakssoppa, bästa gå ner i vikt maten för övrigt tycker jag. Man får i sig nyttigheter och varm mat utan massa onödiga kalorier, perfekt för mig :D


Har ni haft en bra helg? Har ni gjort något kul/tråkigt? :D


   

 
ANNONS
 
Ebba

Ebba

28 februari 2016 16:01

Vi hade jättefint väder idag! Men satt också bara inne, haha.. Så dumt av mig att inte passa på att gå ut dessa dagar.. ;) Hoppas förkylningen släpper snart!<3

Sv; Ohja! :D Tack så mycket finis, betyder mycket!<3 Haha, det hade dem förtjänat rejält! ;)

Massa kramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Anita

Anita

28 februari 2016 18:35

Svar: Tvingast betala i alla fall, dom drar dock bort lite på grund av att dom använder en hel del el....

http://siliiins.blogg.se

 
Elin

Elin

29 februari 2016 00:11

Vad skönt för dig att du börjat piggna till :) du fick en ganska snabb och bra förkylning iallafall! Hoppas att det går mot det goda hållet nu för dig Sofia :)<3

Gott :)
Ja, idag har jag varit ute hela dagen :D gudomlig dag!!!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

2 mars 2016 21:37

Ser väldigt gott ut ;)

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se