Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 februari 2016

Oumph!! Kebab VS Grill

Av bian - 28 februari 2016 12:00

Jag är ju helt totalt såld på Oumphs Veggie Pulled pork, den är så sjukt god alltså men finns bara att köpa inne i stan. När jag och mamma var där nästan sprang jag till kyldiskarna och tror ni inte den är SLLLUUTT!! Fy fasen så dålig stil :P Ska kolla med vår Ica här om dom kan ta in den kanske. Men ifall så köpte jag två andra sorter för att prova, Grill och Kebab för att prova :)


Oumph Kebab: Denna hade verkligen kryddor av kebab, lägg denna i ett tunnbröd med grönsaker och sås så kan man nog lura dom flesta att det är kebabrulle. Lätt att få en fin stekyta och då blir den godast! Jag har aldrig gillat kebab riktigt så det är väl det som tar ner den för mig men ja kommer säkert köpa den igen och bjuda en tvivlare på den och säga att det är kebab! :P Helt klart god med!


Betyg: 3,5 av 5

     


Oumph Grill: Vet inte riktigt varför den heter Grill, för jag tänker att det ska vara bitar då som går att grilla men kanske är det bara smaken dom menar. Jag tycker det smakar precis som grillad kyckling, lätt att steka upp en yta på den och den blir precis som kyckling med skinn TILL OCH MED, det blir verkligen som skinn bitar. Förstår inte hur det går till! Jätte god att göra med lite grönsaker och en skvätt grädde eller att ha den i pita/taco bröd. Kommer köpa denna igen, det enda man behövde addera var lite salt!

 

Betyg 4 av 5

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se