Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 12 februari 2016

Gick inget vidare idag

Av bian - 12 februari 2016 16:54

Väl hos tandläkaren har dom bokat fel tid, bara en tid för undersökning vilket gjorde att dom inte hann ta bort plasten utan bara själva ställningen. Så tröttsamt, sedan har dom inte lediga tider så hon fick knö in mig kl 7 på måndag... Varför kan ja inte bara få ha lite tur??!! Dessutom är tandjäveln förfarande lös, så nu vågar ja inte ens äta det som ja vågade äta innan för det känns sjukt obehagligt... GAHHHHHH!!!!


Ikväll får det bli att ta det lugnt och imorn blir det lite jobb. Nu ska jag inventera lagret för företaget så allt blir rätt inför webshopens öppning :D Tror och hoppas att jag ska vara igång om 2 veckor, väntar in lite nya varor med så det blir lite nyheter med när man ska öppna!


Har ni något kul planerat i helgen?

 
ANNONS
 
N

N

12 februari 2016 20:29

Åh nej vad jobbigt :(

http://nouw.com/nathaliemaria

 
Amanda

Amanda

12 februari 2016 23:30

Åh nej vad irriterande! Hoppas det löser sig :(

http://amandas.vione.se

 
Sigrid

Sigrid

12 februari 2016 23:36

Men åh så jobbigt! Drygt att gå dit så tidigt :(

http://nouw.com/sigridalicia

 
Amanda Jona [SPONTAN]

Amanda Jona [SPONTAN]

13 februari 2016 17:37

Men usch så segt!

http://spontan.blogg.se

 
Annie

Annie

13 februari 2016 18:47

Nä vad jobbigt för dig :(
Eller hur, så brukar jag med känna .. varför kan man inte bara få ha lite flyt, utan mer krämpor och dylikt :/
Hoppas det går bra på måndag!

Sv: Vi skulle fått besök från Sthlm i helgen, min bror med familj men det vart sjukdom där så det blir i mars istället.

Annars mest lugnt, vart en sväng till köpcentrum för mig på fm, med lite ärenden och shopping-men när jag kom hem var jag ganska matt. Orkar verkligen inte mycket just nu. Är ganska slut psykiskt också, så det påverkar.

Hoppas du får en fin helg ändå :)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

14 februari 2016 10:55

Åh så förbannat drygt ;( tycker dock att det ä bra att du fått en tid, oavsett om det är sent på dagen eller tidigt! <3 Det blir snart bättre Sofia <3

Ha en underbar helg :D

Igår firade vi syrran, samt att jag kom ut på en promenad OCH idag ska vi på dop :)

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Ebba

Ebba

14 februari 2016 20:02

Men fy! Sjukt hur läkare överlag håller på! :/
Sv; Åh okej! :D Det är ju toppen! :)

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se