Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 februari 2016

VINNAREN!!

Av bian - 11 februari 2016 22:27

Hela dagen idag har min mobil bråkat och vägrar lägga över bilderna o filmen från min mobil på dragningen! Hade filmat med så funderar på om det är det kanske som gjort det.... Jag ska försöka få upp den imorn här i inlägget men vill gärna lägga upp vinnaren nu ifall ni kollar som varit med :)


Vinnaren i Tävlingen Välj ett eget pris blev,.......


IDA

 

GRATTIS!!!! Ida valde denna som vinst

 

 

 

Tack alla underbara ni som gillat min sida på Facebook, det gör min så otroligt glad ska ni veta


 
ANNONS
 
Elin

Elin

14 februari 2016 10:57

Grattis till Ida!! :D
Vad fin klocka!

Sv; Hihi tack Sofia :* tycker att den effekten är så go! Ja, det heter han :) Tack!!! Kram på dig <3

Sv2; Nej absolut gör jag inte det, jag förstår och insisterar! Du har alldeles rätt <3 dock tycker jag om att göra massa hemma, jag lär mig då tills framtiden och om jag tycker det är kul och jag ser det positiva i framtiden fortsätter jag - detta gör mig GLAD och lugn :D Ska försöka ta hand om mig <3 Tack Sofia, för att du bryr dig! <3 STOR KRAM!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Ida

Ida

14 februari 2016 12:27

Nämen! Vann jag!!! :D Va kul!!! :D

http://nouw.com/lillapys

 
natalia

natalia

18 februari 2016 18:45

Stort grattis till vinnaren :D

http://nouw.com/nattis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se